“Mireasă pentru fiul meu”: Andreea Mantea, primul cadou pentru bebeluşul ei FOTO

Ultima actualizare:
"Mireasă pentru fiul meu" - prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, alături de tatăl copilului ei
"Mireasă pentru fiul meu" - prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, alături de tatăl copilului ei

Andreea Mantea (28 de ani) va naşte un băieţel în luna iunie! Asta deşi bruneta, care este prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu”, şi tatăl copilului, Cristi Mitrea (33 de ani), sunt despărţiţi. Vă reamintim, cei doi au aflat că vor fi părinţi, imediat după ce s-au separat.

Neînţelegerile dintre cei doi amorezi au ieşit la iveală încă de la începutul relaţiei lor. Totuşi, asta nu o împiedică pe Andreea Mantea, prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu”, să se pregătească intens pentru momentul pe care îl aşteaptă cu ardoare: acela în care va deveni mamă, în luna iunie.

“Mireasă pentru fiul meu”: Andreea Mantea abia aşteaptă să devină mămică

Recent, viitoarea mămică a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care dezvăluie fanilor ce cadou i-a dăruit déjà băieţelului ei, care se va naşte curând: o pereche superbă de botoşei.

"Mireasă pentru fiul meu" - prezentatoarea Andreea Mantea este viitoare mămică
"Mireasă pentru fiul meu" - prezentatoarea Andreea Mantea este viitoare mămică

“Loading 95%.Iee botoşei frumoşi!!”, a scris prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu”, în dreptul pozei cu pricina.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: “Ce frumos! Să fiţi sănătoşi amândoi”, “Naştere uşoară!”, “Să vezi câţi botoşei o să-i cumpere tati…”, au scris prietenii virtuali, pe reţeaua de socializare.

“Mireasă pentru fiul meu”: Andreea Mantea şi iubitul, dragoste cu năbădăi

Vedeta de la “Mireasă pentru fiul meu” şi Cristi Mitrea s-au despărţit după o relaţie de câteva luni, începută la filmările pentru „Burlăciţa”. Atunci, cei doi amorezi se certau din aproape orice. În prezent, relația dintre Andreea Mantea și tatăl viitorului ei copil continuă să fie la fel de tensionată, chiar și în condiţiile în care naşterea copilului lor se apropie cu paşi repezi.

Prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu” va deveni mamă la sfârşitul acestei primăveri şi va avea un băiat, potrivit spuselor medicilor, pe care vedeta îl va numi David.

Iniţial, Andreea Mantea a spus că vestea că va avea un copil cu ea l-a bucurat de Crisit Mitrea. Prezentatoarea de la “Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut, totuşi, că iubitul a fost surprins, dar că, ulterior, a fost fericit. "A fost o surpriză mare pentru Cristi şi s-a bucurat, dar şi un miracol pentru mine care mă sperie. Am avut emoţii mari şi nu am vrut să spun nimănui, sunt foarte supersiţitoasă. Până acum, totul este bine, slavă Domnului...", a dezvăluit Andreea Mantea, în noiembrie 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net