Mirela Banias de la „Insula Iubirii”, transformată la 40 de ani. Surprize inedite la aniversare

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Mirela Banias, fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, a împlinit 40 de ani. Cum schimbarea prefixului a reprezentat un motiv de bucurie, nu unul de tristețe pentru voluptoasa brunetă, soțul ei s-a asigurat că îi organizează o petrecere pe cinste. 

Mirela Banias a participat la Insula Iubirii!
Mirela Banias a participat la Insula Iubirii!

Bucurie mare pentru fosta concurentă de la Antena 1! Mirela Banias a serbat cu fast împlinirea vârstei de 40 de ani, iar soțul său, Vasile Tecar, a tratat-o pe brunetă ca pe o prințesă. Evenimentul a fost organizat la Salt Resort Cojocna, localul deținut și administrat de cei doi. 

Citește și: Mirela de la Insula Iubirii, înainte de întâlnirea cu Ionuț: «Nu regret nimic, am cunoscut aici un om minunat»

Mirela Banias, zeci de invitați și un cadou inedit din partea finilor

Ceea ce nu multă lume știe despre Mirela Banias este faptul că bruneta și soțul ei sunt nașii multor cupluri, astfel că, de la un astfel de eveniment nu puteau să lipsească nici aceștia. Rudele prin alianță s-au asigurat că își impresionează nașa cu fel și fel de cadouri, care mai de care mai spectaculoase. 

Pe contul său de Instagram, Mirela s-a lăudat cu un lănțișor masiv din aur care are atașat un bănuț. Mândră de darul primit, bruneta a postat chiar și un mesaj în acest sens: „Am intrat în familie”, a scris aceasta, în dreptul story-ului în care și-a etalat cadoul primit din partea finilor. 

Surprizele nu s-au oprit aici pentru fosta concurentă de la „Insula Iubirii”. Soțul a chemat și lăutari la eveniment, căci ce ar mai fi o petrecere fără muzică pe care să-ți „rupi” pantofii? De asemenea, Mirela a mai primit numeroase buchete de flori, dar și urări care mai de care mai frumoase din partea celor dragi. 

Ținute spectaculoase și decolteuri pe măsură

Pentru că deține un bust impresionant, 100% natural, Mirela Banias nu a ratat ocazia de a-l etala, în toată splendoarea. Pentru petrecerea de ziua ei de naștere, aceasta a ales să poarte, în prima parte a serii, o rochie lungă, de gală, de culoare roșie, fără bretele. Cu siguranță a atras privirile tuturor, având în vedere decolteul generos pe care a îndrăznit să-l afișeze!

Pentru ca dansul să-i fie mai comod, Mirela a schimbat rochia de gală cu una la fel de spectaculoasă, dar ceva mai lejeră, în nuanțe de verde. Tot sexy și decoltată, desigur! Atmosfera incendiară a ținut până spre dimineață, iar invitații s-au distrat alături de sărbătorită pe ritmuri de muzică populară și manele. 

După două decepții amoroase, soarta a zâmbit și pentru ea

Înainte să-l cunoască pe Vasile Tecar, cel care i-a devenit și soț, Mirela Banias a avut mari drame de îndurat. Bruneta a trecut prin două decepții amoroase, una la o vârstă fragedă, iar cealaltă chiar după participarea la „Insula Iubirii”. 

Căsătorită la o vârstă la care o femeie nu știe prea multe despre viață, Mirela a sfârșit dezamăgită de partenerul de viață. Din cauza unor ilegalități făcute pentru fostul soț, aceasta a ajuns să petreacă patru ani într-o închisoare de maximă siguranță și să vadă cum totul în jur i se prăbușește. 

Proaspăt ieșită din spatele gratiilor, Mirela l-a întâlnit pe Ionuț Gojman, cel alături de care spera să trăiască, liniștită, întreaga viață. Nu a fost să fie! Siguri pe faptul că relația lor poate rezista oricărei tentanții, cei doi s-au înscris la „Insula Iubirii”, participând în sezonul 4 al emisiunii de la Antena 1. 

Din păcate, Mirela a aflat din nou, pe propria piele, gustul amar al despărțirii. Ionuț a ales să rămână ispită în sezonul 5, iar ea s-a întors singură în România. Totul a fost dat uitării în momentul în care s-a cuplat cu Vasile Tecar. Deși mult mai în vârstă decât ea, cei doi par a se înțelege de minune. Mirela nu a reușit să devină mamă până în prezent, însă are o relație extrem de bună cu cei doi copii ai lui Vasile, Darius și Adina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net