Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețel perfect sănătos


    Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețelFoto: captură Antena 1
Mirela Boureanu Vaida a născut un băiețelFoto: captură Antena 1

Mirela Boureanu Vaida (34 de ani), iubita prezentatoare de la "Mireasă pentru fiul meu", a născut sâmbătă, 20 august, în jurul orei 19.00, un băiețel perfect sănătos.

Mirela și-a luat concediu prenatal acum două luni, iar de atunci, Paula Chirilă a fost cea care le-a dat întâlnire telespectatorilor din casa concurenților care au stat aproape un an în emisiunea menită să le găsească jumătatea.

Mirela Boureanu Vaida a născut un băiat de 52 cm lungime și 3,780 kilograme, anunță Antena 1. Va primi numele Vladimir Alexandru și a venit pe lume pe cale naturală. A primit nota 10 la naștere.

A născut și în 2015

Carla Maria s-a născut în februarie 2015
Carla Maria s-a născut în februarie 2015

Mirela și soțul ei au și o fetiță, Carla Maria, pe care vedeta tv a născut-o în februarie 2015. Cei doi fericiți părinți nu au stat mult pe gânduri și s-au pus pe treabă, așa că micuța Carla este din 20 august soră mai mare. 

Mirela și-a dorit din tot sufletul o familie numeroasă. Lucruile nu au decurs însă lin pentru vedeta de la Antena 1. Aceasta a pierdut două sarcini înainte de a o avea pe Carla, una chiar înainte de a intra în direct, în platoul emisiunii.

"Sunt căsătorită de 5 ani. A fost mai greu. E prima dată când vorbesc despre asta. Eu am pierdut două sarcini, una dintre ele chiar anul trecut, înainte de a intra în direct şi prima chiar pe scena teatrului. A fost o dramă atunci. Foarte mulţi colegi de breaslă mă întrebau, mă acuzau că muncesc foarte mult. Oamenii nu ştiu că înainte de a fi o persoană publică eşti om şi ai şi tu vulnerabilităţile tale.

Chiar dacă mergeam seara acasă şi plângeam şi dimineaţa mergeam la medic să fac aspiraţie şi tot ce se face în cazul unei pierderi de sarcină, eu mergeam la muncă şi nu am dorit să mă plâng. Medicii mi-au spus că trebuie să mă gândesc că uneori corpul elimină tot ce nu e bun şi că va veni vremea când Dumnezeu îmi va da un copil sănătos. Poate a fost mai bine aşa... bine că nu a fost mai grav”, povestea Mirela în 2014, la "Acces Direct".

cub irina margareta nistor png
cub toma caragiu png
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
cub cristina cioran png
cub horoscop iertare png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg