Mirela Boureanu Vaida, la un pas să strice o nuntă! Ce a păţit prezentatoarea “Mireasă pentru fiul meu”

Ultima actualizare:

Mirela Boureanu Vaida a fost urmărită de ghinion weekendul trecut, când a fost la un pas să strice o nuntă la care mergea să cânte. Prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” a fost salvată însă de o trupă de instrumentişti, care au acompaniat-o pe toată durata petrecerii.

Mirela Boureanu Vaida a trecut prin emoţii cumplite la sfârşitul săptămânii trecute, când a constatat că negativele pe care trebuia să le folosească pentru a cânta la o nuntă nu merg. Prezentatoarea emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” a fost scoasă din încurcătură de o trupă de instrumentalişti, care au acompaniat-o pe tot parcursul concertului.

Recunoscătoare pentru gestul lor, vedeta Antena 1 a postat un mesaj pe o reţea de socializare prin intermediul căruia le împărtăşeşte prietenilor ei virtuali experienţa şi le mulţumeşte celor care au ajutat-o.

“Weekendul trecut am fost invitata la Bacau, pentru a canta 2 ore cu negative, live, la o nunta! Am fugit imediat dupa emisiunea de sambata si am ajuns pe la ora 23. Dar, din nu stiu ce problem tehnice, negativele mele nu se auzeau!! Exista riscul sa ma fi dus degeaba si sa fi stricat si nunta oamenilor..ce era de facut?? Norocul meu a fost Trupa Artizan, niste baieti extreme de talentati, tineri si frumosi, care cantau la aceeasi nunta si care s-au oferit sa ma acompanieze pentru cele 2 ore! Fara nicio repetitie, fara sa ne stim pe nume, fara sa ne fi intalnit vreodata, am cantat impreuna si a iesit fabulos!!! Multumesc baieti!! Ati fost si sunteti minunati!!”, a scris aceasta pe o reţea de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net