Mirela Boureanu Vaida se transformă în Cher la "Te cunosc de undeva"

image
Mirela Boureanu Vaida se transformă în Cher la "Te cunosc de undeva"Foto: Antena 1

Sâmbătă, Lora, Rona Hartner, Maria Buză, Anda Adam, CRBL, Florin Ristei, Jorge și Pepe vor readuce în fața telespectatorilor Antenei 1 vedete ale muzicii autohtone și internaționale.

Lora îl va imita de data aceasta pe Bruno Mars, Florin Ristei s-a dat cu autobronzant toată săptămâna, ca să se transforme în Corina, Pepe îmbracă treningul și își pune pe cap o bentiță ca să devină Marian Nistor, fondatorul trupei Savoy, iar cameleonicul Jorge va fi Faydee.

Rona Hartner se îmbracă în costum popular și va cânta moldovenește precum Margareta Clipa, Anda Adam va intra pentru o seară în pielea lui Khaled, iar CRBL cântă rap și încinge un dans provocator pe post de Jason Derulo. Nu în ultimul rând, Maria Buză își pune pălăria albă și sacoul cu paiete roșii ca să se transforme în Nelu Vlad, fondatorul și compozitorul formației Azur, și să interpreteze celebra piesă “Cenușăreasa”.

Invitatul special al serii va fi Mirela Boureanu Vaida, prezentatoarea show-ului “Mireasă pentru fiul meu”, care se va transforma în Cher și va cânta “If I Could Turn Back Time”. De asemenea, momentul extra-concurs va fi susținut în această gală  de Maria Buză, Anda Adam și Florin Ristei, care îi vor imita pe cei de la L.A., cu piesa lor celebră acum 14 ani, “Ochii tăi”.

Cine este câștigătorul galei de sâmbătă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea de la ora 20.30, numai la “Te cunosc de undeva!”

cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
harry charles jpg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
droguri jpg
01 agresor minor poreclit raffa foto Instagram jpg
image
image
image
image
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
bruce willis moonlighting jpg jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
maurice munteanu