Mirela Vaida a născut un băieţel de nota 10. A avut un travaliu uşor

image
Mirela Vaida este mamă a treia oară, la 37 de aniFoto Instagram

Mirela Vaida a născut miercuri dimineaţă la o clinică privată din capitală. Prezentatoarea tv a ales să aducă pe lume cel de-al treilea copil al său tot pe cale naturală la fel cum a făcut şi la precedentele sarcini.

Mirela Vaida (37 de ani) este în culmea fericirii. În urmă cu puţin timp, îndrăgita vedetă a devenit mămică şi a împărtăşit vestea cu fanii ei fix din sala de naşteri.  

"La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Va mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co.", a scris Mirela Vaida la scurt timp după ce a născut.  

Mirela Vaida a fost o graviduţă extrem de activă pe toată perioada sarcinii. La finele lunii ianuarie, celebra prezentatoare de emisiuni matrimoniale a zburat la Iaşi pentru a participa la Eurovision. Ea a cântat piesa "Underground", iar fanii au îndrăgit-o de la primele acorduri. Din nefericire, Mirela Vaida nu a reuşit să convingă juriul.   

image
Mirela Vaida a anunţat imediat pe reţelele sociale că a devenit mămică

Mirela Vaida a născut. S-a retras din televiziune în urmă cu trei luni

După 7 ani petrecuţi în marea familie Antena 1, vedeta s-a retras din televiziune. Însărcinată în 7 luni, pe atunci, Mirelei Vaida nu i s-a mai înnoit contractul de muncă. Zvonurile privind retragerea Mirelei de pe post au început să circule din toamna trecută când emisiunea ei „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe.

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1, putând fi considerată o adevărată „veterană” a postului de televiziune. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

De asemenea, Mirela Vaida i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. 

„Dezamăgirea mea vine din faptul că s-a experimentat mult cu mine în ultimul an - cu vreo 3 formate schimbate din 3 în 3 luni! Și atunci am înțeles că așa nu se poate construi și nici fideliza un public care are așteptări mari! Eșecul, ca și sucesul unei emisiuni, sunt atribuite prezentatorului, mai mereu! El este “vedeta”, interfața, punctul de legătură cu publicul. Însă o pauză e binevenită pentru toată lumea! Eu mă pregătesc să nasc cel de-al treilea copil în doar 4 ani! Lumea nu se oprește în loc din cauza asta! Fiecare trebuie să mergem înainte, pe drumul ales. Însă eu mă bucur că am avut parte de 7 ani magnifici în care am învățat multe și am cunoscut oameni magnifici! Și pentru asta, mulțumesc Antena 1! Ești parte din viață mea! Ce va fi în următorii 7 ani, doar Dumnezeu știe!”, explicat Mirela Vaida pentru Click! 

Citeşte şi:

Mirela Vaida, amatoare de adrenalină și în timpul sarcinii! «Am făcut-o și pe asta»

Prin ce a trecut Mirela Vaida în vacanța petrecută la Moscova alături de soțul ei

george simion port popular jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
Lucile Randon
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
john f kennedy intro jpeg