Mirela Vaida, atacată de o femeie dezbrăcată, în emisiune! „Un pietroi trebuia să vină direct în capul meu!”

mirela viada tipa 0 jpeg
Mirela Vaida a fost atacată în direct, în platoul propriei emisiunifoto: captură/Antena 1

Momente incredibile în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1! Prezentatoarea Mirela Vaida a trăit clipe de coșmar, fiind la un pas de tragedie în propria emisiune! În momentul în care se pregătea să prezinte subiectele emisiunii, Mirela Vaida a fost atacată de o femeie necunoscută, care a intrat în platou și a aruncat o cărămidă spre ea.

„Sunt în stare de șoc. Am fost atacată, fix când am intrat în paltou. Avem un pietroi foarte mare și foarte greu care trebuia să vină în capul meu. A intrat o femeie dezbrăcată complet, pe o ușă lăturalnică, țipa încontinuu să îi dau banii”, a spus Mirela Vaida, șocată și plângând în emisiune.

Amenințată cu moartea, pe Facebook, de criminala de la metrou

Prezentatoarea de la ”Acces Direct” este în stare de șoc, căci nu se aștepta vreo secundă să fie victima unui asemenea incident. Mirela Vaida a dezvăluit că primește, în ultima vreme, amenințări pe rețelele de socializare de la Magdalena Șerban, criminala de la metrou. Mai mult decât atât, Vaida a declarat că femeia a amenințat-o cu moartea, imediat după ce va ieși din închisoare.

„Primesc foarte multe amenințări de la o femeie pe nume Magdalena Șerban, despre care știți că este criminala de la metoru. Spune mereu că o să plătesc pentru ceea ce i-am făcut la emisiune. M-am speriat, nu am știut ce să fac”, a mai adăugat Mirela Vaida, la scurt timp după incidentul șocant, petrecut în platou.

Avocatul Adrian Cuculis a fost primul invitat în platou al Mirelei Vaida după incident și a declarat că prezentatoarea a fost victima unei tentative vădite de omor. „E incredibil, am văzut imaginile. E un bolovan, a vrut să vă lovească în cap. Poate fi încadrată la tentativă de omor”, a spus acesta. Contactați de Click!, producătorii emisiunii „Acces direct” au refuzat să facă declarații pe marginea incidentului șocant petrecut în platou.

cub florin zamfirescu png
cub anca androne png
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
Rica Raducanu, Facebook jpg
Robbie Williams Spice Girls
cub bromania png
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
marilyn monroe
Marian Petria FOTO arhiva personala (3) jpg
Coşul zilnic ne costă tot mai mult
image
image
image
image
marilyn monroe
Robbie Williams Spice Girls
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg