Mirela Vaida, imagine emoționantă alături de soțul ei și cei trei copii

image
Mirela Vaida se bucură din plin de timpul liber petrecut cu familia

Mirela Boureanu Vaida a devenit mamă pentru a treia oară, în urmă cu doar 10 zile, iar vedeta și-a surprins fanii cu o imagine de colecție alături de cei trei copii ai ei: Carla, Vladimir, Tudor și soțul acesteia.

Mirela Vaida profită din plin de faptul că a născut pe cale naturală, motiv pentru care vedeta nu a avut, astfel, nevoie de o perioadă mai mare de recuperare după ce l-a adus pe băiețelul ei pe lume. La doar 10 zile de când și-a strâns pentru prima oară micuțul în brațe, Mirela a ieșit cu Tudor Ștefan la plimbare, dar a ales să-i ia și pe ceilalți copii cu ea și soțul ei.

image
Mirela Vaida se bucură din plin de timpul liber petrecut cu familiaFoto Instagram

„Am încercat un selfie în 5! Atât a încăput în poză… ??? Duminică minunată!! La mulţi ani, Floriilor! #mirelavaida #mirelaboureanuvaidaoficial #weekend #sunday #familytime”, a scris Mirela Vaida pe contul de socializare.

Mirela Vaida i-a ținut locul Simonei Gherghe la Acces Direct

Mirela i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea pe care Vaida o modera, „Totul pentru dragoste la bine și la greu”, a fost scoasă din grila de programe și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. Prezentatoarea TV a activat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

Pauza din televiziune a fost binevenită însă, având în vedere că acum artista are timp din plin pentru a se concentra pe viața de familie. Mirela e „topită” după micuțul ei, însă se tot gândește cum se va putea împărți de acum în colo la trei, fără să trezează gelozie în ceilalți doi copii ai ei. 

„Uite așa stă lipit de când a venit pe lume! Ce facem noi de mâine, când ajungem acasă și trebuie să mă împart la 3?!”, a scris Mirela Vaida în dreptul unei imagini emoționante cu micuțul ei, pe care a publicat-o recent în mediul online. 

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
tragedie cobadin jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
vlăduța lupău png
image
image
image
image
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
David Beckham
kanye kim pete jpg
vlăduța lupău png