Mirela Vaida, ├«n vacan╚Ť─â cu copiii ├«n Turcia. Cum arat─â vedeta ├«n costum de baie

19 august 2021
image
Mirela Vaida, ├«n vacan╚Ť─â cu familiaFoto: Arhiv─â personal─â

Mirela Vaida a plecat ├«n vacan╚Ť─â ├«mpreun─â cu familia ╚Öi se bucur─â de zile de relaxare departe de Rom├ónia. Prezentatoarea de la Acces Direct se bronzeaz─â ├«n Turcia, loca╚Ťie de unde a ╚Öi publicat mai multe imagini ├«n costum de baie.

Mirela Vaida se bucur─â de zile cu soare ╚Öi peisaje inedite ├«n Turcia, acolo unde ├«╚Öi petrece concediul, al─âturi de familie. Prezentatoarea TV a ├«mp─ârt─â╚Öit ╚Öi admiratorii s─âi o mul╚Ťime de imagini din sejurul ├«n care se afl─â cu cei trei copii ╚Öi cu so╚Ťul ei.

Recent, aceasta a publicat ╚Öi o fotografie ├«n timp ce se afla ├«n costum de baie, ├«n ap─â, al─âturi de unul dintre b─âie╚Ťii s─âi pe care ├«l ├«nv─â╚Ťa s─â ├«noate.

Vedeta a renun╚Ťat astfel la tocuri ╚Öi la ╚Ťinutele elegante cu care ne-a obi╚Önuit ├«n platoul de la Antena 1, iar acum ea se poate bucura de ╚Ťinute c├ót mai lejere, potrivite pentru zile de relaxare.

image
Foto: Arhiv─â personal─â

Mirela Vaida a trecut printr-o perioad─â de stres, dup─â ├«n martie o femeie a p─âtruns ├«n direct ├«n platoul de la Acces Direct ╚Öi a ├«ncercat s─â o loveasc─â cu o piatr─â. 

Vedeta a fost extrem de speriat─â ╚Öi declara la momentul respectiv c─â se teme pentru via╚Ťa ei, deoarece individa spunea c─â nu o va l─âsa s─â tr─âiasc─â. La fix o lun─â de la incident aceasta a ├«ncercat iar s─â p─âtrund─â ├«n interiorul studiolui, ├«ns─â u╚Öa de la intrare a fost ├«nchis─â, dar ea a reu╚Öit ├«ns─â s─â sparg─â geamurile ╚Öi s─â o sperie iar pe vedet─â. Astfel, vacan╚Ťa aceasta vine ca o gur─â de aer proasp─ât, av├ónd ├«n vedere cele ├«nt├ómplate. 

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
BeFunky collage (7) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg
reghe prodan jpg