Mirela Vaida îşi creşte singură copiii! Ce s-a întâmplat cu soţul ei

simeon stalpnicul png
Mirela Vaida şi-a revenit spectaculos după ce a născutfoto: arhiva personală

Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

Vara trecută, Mirela a adus pe lume un băieţel, cel de-al doilea copil al său, şi, pentru câteva luni, s-a dedicat exclusiv vieţii de familie, Carla şi Vladimir devenind astfel prorităţile ei. Vedeta tv a mărturisit într-un interviu acordat www.agentiadepresamondena.ro că micuţul ei a devenit dependent de ea şi nu mai poate face nimic fără el. 

simeon stalpnicul png
Mirela Boureanu Vaida și cei doi copii ai săiFoto: arhivă personală

"Deşi sunt copiii mei, Carla şi Vladimir sunt destul de diferiţi. Credeam iniţial că voi reuşi să mă impun în faţă lor, că voi fi o mama puternică. Uite însă că mi-au dat o lecţie. I-am crescut pe amândoi la fel, însă cel mic, Vladimir, a devenit foarte dependent de mine şi mămos. Nu pot face nimic pentru că vrea numai în braţe, pupat, giugiulit, întors pe toate părţile. Carla este mai independentă. Ori aşa or fi femeile în ziua de azi, ori aşa e ea, cert este că Vladimir, un leu născut în luna august, m-a doborât. Deja face legea între femeile din casă, adică între mine, bonă şi Carla.

Noi trei suntem toate Peşti. Aşa că ne-a terminat leul pe toate trei! E mămos, alintat, nu suportă să stea singur în camera în pătuţul lui. Vrea pe canapea în living, cu muzică tare, cu vorbărie multă, să fie la curent cu tot ce mişcă în casă. Sper că în curând să schimbăm puţin macazul şi să îl cresc bărbat în fire, că eu aşa m-am lăudat la toată lumea, că fac din ei oameni independenţi, pe picioarele lor”, a declarat amuzată îndrăgita vedetă.

Soţul vedetei, "bonă" pentru fetiţa lor: "A fost foarte greu pentru el!"

Prezentatoarea a povestit că la primul copil a primit ajutor din partea soţului ei, care i-a uşurat munca şi astfel ea a putut să se reîntoarcă pe sticlă.  

„Soţul meu a crescut-o pe Carla până la un an şi jumătate când a apărut Vladimir în peisaj pentru că eu a trebuit să îmi reiau serviciul la nici două luni de la naştere. A fost foarte greu pentru el, ca bărbat, să se ocupe în cea mai mare parte a timpului de fetiţă noastră, dar a fost şi foarte frumos. Au o relaţie specială. Am convenit că el să se ocupe de Carla până mă întorc eu de la muncă şi apoi să plece el la birou şi să termine lucrurile pe care nu le putea face de acasă. Se cunoaşte asta pentru că au relaţie specială, este faţă taţii Carla şi el o iubeşte că pe ochii din cap, iar eu sunt foarte geloasă pe faptul că ea îi răspunde într-un fel foarte special. De dată asta la Vladimir nu s-a mai putut repetă aceeaşi situaţie, pentru că m-am ocupat eu de Vladimir din prima zi a vieţii lui, iar soţul meu şi-a reluat muncă. Este greu pentru fiecare dintre noi să stăm atât de mult timp departe unul de celelalt, însă nu avem ce să facem. Viaţă cere sacrificii! Nu poate renunţă la muncă lui, îi este dor de copii, însă ţinem legătură prin telefon. Nu ne putem împărţi altfel şi ştim că nu suntem singură familie care se sacrifică pentru binele celor mici în cele din urmă. Ne trimitem poze şi filmuleţe tot timpul. Carla întreabă tot timpul de el. Îmi este foarte greu şi mie fără ajutorul lui, dar mă rog la Dumnezeu să ne ajute să nu avem probleme mari şi să mă pot descurcă cu ei.

Încercăm să ne bucurăm cât de mult în weekend, să ieşim la plimbări în parc", a mai declarat vedeta.

Soţul vedetei, Alexandru Vaida, este un om de afaceri al cărui job se desfăşoară mult în afara Bucureştiului.  Se vehiculează că Mirela se va întoarce în curând pe sticlă. Rămâne de văzut la cârma căror producţii se va afla.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
andreea esca si alexia eram
cub andreea banica animat gif
Popescu
Deputatul Andrei Guruliov  Foto captură The Mirror
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png