Mirela Vaida, secretul verighetei pe care o poartă de 11 ani. Ce superstiții sunt legate de acest inel

Ultima actualizare:

    Mirela Vaida spune că nu a dat jos niciodată verigheta de pe deget, indiferent de situație
Mirela Vaida spune că nu a dat jos niciodată verigheta de pe deget, indiferent de situație

Mirela Vaida este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, dar și o familie frumoasă. Este căsătorită de 11 ani cu Alexandru, bărbatul care i-a pus pe degetul inelul care i-a unit pe vecie. Vedeta a vorbit într-un video postat pe pagina sa de Facebook despre verighetă.

S-au scurs 11 ani de când Mirela Vaida (38 de ani) și alesul ei, Alexandru, au devenit soț și soție. Îndrăgostiții au făcut nuntă mare și frumoasă în Cluj Napoca, cu tradiții și invitați de seamă. Se întâmpla pe 19 septembrie 2009.

Între timp, cei doi au deveniți părinții a trei copii: Carla, Vladimir și micuțul Tudor. În casa lor este mereu veselie și bunădispoziție, iar Mirelei îi place să gătească.

Mirela Vaida:”Eu nu-mi scot verigheta niciodată” 

Le face copiilor toate bunătățile, inclusiv pâine de casă, care este nelipsită de pe masa familiei. Și nu o face la mașină, ci o frământă de mâna ei. În timp ce forma coca pentru două pâini grozave, vedeta de la Antena 1 a povestit despre secretul verghetei ei.

Mirela Vaida a arătat că poartă verigheta chiar și atunci când frământă aluatul
Mirela Vaida a arătat că poartă verigheta chiar și atunci când frământă aluatul

”Pentru cârcotași. Eu nu-mi scot verigheta niciodată. Nu am scos-o de când mi-a pus-o popa în biserică. Deci, tot ce fac, fac cu verigheta și cu inelul (n.r. de logodnă). Am acestea două pe mână tot timpul”, a mărturisit Mirela Vaida.

Superstiții despre verighetă

Verighetele simbolizează legătura puternică dintre cei doi, dar și promisiunea pe care au făcut-o în fața lui Dumnezeu, în momentul cununiei religioase.

Și chiar există o superstiție care spune că verigheta se poartă întotdeauna pe degetul inelar de la mâna stângă și că din momentul căsătoriei, mirii nu au voie să dea jos bijuteria de pe deget.

Cei care fac acest lucru vor avea parte de probleme în cuplu și de o căsnicie nefericită. Cei care sunt nevoiți să renunțe la verighetă o perioadă de timp din motive medicale ar trebui să meargă la preot pentru a sfinți inelul înainte de a-l pune din nou pe deget.

Despre cei care pierd verigheta se spune că vor avea parte de certuri și chiar pot ajunge la despărțire, lucru care este valabil și în cazul în care verigheta este împrumutată altei persoane, chiar și pentru câteva secunde.

O altă superstiție atrage atenția că verighetele nu ar trebui cumpărate într-o zi de vineri, acest lucru fiind considerat un semn rău.

Citește și: 

https://www.click.ro/vedete/romanesti/mirela-vaida-cadou-de-70000-de-euro-de-la-sot-pentru-ca-i-face-al-treilea-copil

https://www.click.ro/vedete/romanesti/cine-este-sotul-mirelei-vaida-si-tatal-celor-trei-copii-ai-vedetei-tv-alexandru-sta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
muncitor meserias unsplash jpg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
andreea perju 7 webp
image png
media 141330213543977700 jpg
Emilian e un tânăr artist pe val
banner Mara Banica Culiță Sterp png
margareta paslaru jpeg
 Pentru că au o viață agitată și muncesc mult dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net