Mirela Vaida și-a întrebat fiica ce vrea să se facă atunci când va fi mare. Răspunsul e adorabil

simeon stalpnicul png
Mirela Vaida are o fiic─â adorabil─âFoto: Facebook/Mirela Vaida

De Crăciun, Mirela Boureanu Vaida a avut parte de o mare surpriză din partea fiicei sale, Carla, care a luat-o prin surprindere cu un răspuns cât se poate de inocent. Prezentatoarea a întrebat-o ce vrea să se facă atunci când va fi mare, dar nu se aștepta la un asemenea răspuns.

A fost ultima apari╚Ťiei a Mirelei Vaida la emisiunea ÔÇ×Acces directÔÇŁ (29 decembrie) urm├ónd ca din ianuarie 2018, Simona Gherghe s─â se ├«ntoarc─â la munc─â, dup─â concediul maternal. Vaida a fost cel pu╚Ťin la fel de ├«ndr─âgit─â ca moderatoare a emisiunii ╚Öi este destul de popular─â ├«n r├óndurile publicului, at├ót pe micul ecran, c├ót ╚Öi pe re╚Ťelele de socializare.

De aceea, prezentatoarea s-a g├óndit c─â ar fi dr─âgu╚Ť dac─â ar povesti ╚Öi prietenilor virtuali scurtul ╚Öi adorabilul dialog dintre ea ╚Öi feti╚Ťa ei: ÔÇ×┬źCarla, ce vrei tu s─â te faci c├ónd vei fi mare?┬╗...┬źMic─â. vreau s─â m─â fac mic─â, mami...┬╗ÔÇŁ, i-a r─âspuns micu╚Ťa Carla prezentatoarei. Mirela Vida este c─âs─âtorit─â ╚Öi are doi copii: pe Carla ╚Öi pe Vladimir.

"Este ultima emisiune Acces direct din acest an ┼či trebuie s─â v─â spun c─â este ┼či ultima edi┼úie pe care o prezint eu. Din ianuarie se ├«ntoarce titulara Simona Gherghe", i-a informat Mirela pe telespectatori, la ├«nceputul emisiunii din 29 decembrie.

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
1 brigitte pastrama jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg
ghislaine maxwell printul andrew jpg