Mirela Vaida vrea să revină în televiziune: «Sunt disponibilă de când eram gravidă»

Mirela Vaida (37 de ani) a lucrat 7 ani la Antena 1
Mirela Vaida (37 de ani) a lucrat 7 ani la Antena 1

La două luni după ce a născut, Mirla Vaida ar vrea să se întoarcă pe micul ecran. Prezentatoarea a fost nevoită să se retragă din televiziune de când era însrăcinată în 7 luni după ce contractul ei nu a mai fost înnoit. La acel moment, actriţa era gazda emisiunii "Totul pentru dragoste la bine şi la greu", format care nu a prins deloc la public.

Mirela Vaida este mamă cu normă întreagă. În luna aprilie, actriţa a adus pe lume pe cale naturală al treilea copil şi deşi este prinsă în mijlocul vieţii agitate de familie, vedetei îi cam lipseşte televiziunea. Invitată miercuri seară la emisiunea lui Dan Capatos în platoul unde în trecut a prezentat şi ea "Acces direct" şi "2k1" pe Mirela a cam luat-o nostalgia şi a vorbit despre revenirea ei în tv.


    Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brioFoto: arhivă personală
Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brioFoto: arhivă personală

"Sunt pregătită să revin. Sunt disponibilă de când eram gravidă, dar unde să mă întorc?! Nu aş mai fi însă disponibilă să prezint orice format. Ce emisiune ideală îmi doream eu nu mai mergea. Nu poţi să stai cu nişte concurenţi care nu-ţi livrează conţinut. Soluţia e să-i dai afară pe toţi şi să aduci alţii. Aş vrea ceva gen magazin, dar genul ăsta de emisiuni în care totul este frumos şi e fericire nu mai prinde la public, pentru că oamenii vor altceva. Aş mai putea două ore, da. Nu ce făceam eu 4-5 ore. Când copiii sunt la grădiniţă" , a spus Mirela vaida care le-a lansat astfel ;efilor din Antena 1 o invitaţie să o cheme la negocieri.  

Mirela Vaida a plecat de la Antena 1 la începutul anului

Mirela Vaida se numără printre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1, putând fi considerată o adevărată „veterană” a postului de televiziune. Prezentatoarea TV a lucrat 7 ani la Antenă, dintre care 5 i-a petrecut la pupitrul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, care a fost lider de audiență la momentul respectiv.

Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brio
Mirela Vaida este mama a trei copii și le face față cu brio

De asemenea, Mirela Vaida i-a ținut și locul Simonei Gherghe la „Acces Direct”, atunci când aceasta s-a aflat în concediu prenatal. Emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe la începutul acestui an și, odată cu ea, Mirela Vaida și-a luat rămas bun de la telespectatori. Se pare că motivul ar fi faptul că show-ul nu prea a prins la public. „Dezamăgirea mea vine din faptul că s-a experimentat mult cu mine în ultimul an - cu vreo 3 formate schimbate din 3 în 3 luni! Și atunci am înțeles că așa nu se poate construi și nici fideliza un public care are așteptări mari! Eșecul, ca și sucesul unei emisiuni, sunt atribuite prezentatorului, mai mereu! El este «vedeta», interfața, punctul de legătură cu publicul", ne spunea  atunci prezentatoarea tv. 

pe l\ng[ emisiunile tv, Mirela Vaida este actriţă la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

Citeşte şi:

Mirela Vaida se gândește la al patrulea copil: «M-aş încumeta»

Mirela Vaida, deranjată după ce s-a zvonit că ar fi fost concediată: «Nu m-a dat nimeni afară!»

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
caine jpg
cub andi moisescu png
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
image
image
image
image
image
image
cub Lorelai Moșneguțu png
pamela anderson jpeg
cub isabela onoriu png
Gabriela Cristea poza principala jpg
Pepe la alergare  jpg
Pamela Anderson jpg