Miresica Anda Adam îşi îndoapă nuntaşii cu lup de mare şi caviar
Anda Adam (34 de ani) s-a iubit cinci ani cu Victor Slav, dar abia cu noul iubit, Sorin Andrei (29 de ani), i-a venit pofta de măritiş. Nunta va avea loc pe 7 iunie, la Complexul Vila 23 din Snagov, iar Click! vă prezintă meniul conceput de vestitul bucătar italian Antonio Passarelli.
Se anunţă chef de chef pe 7 iunie, iar toţi cei 400 de invitaţi la nunta Andei Adam vor avea parte de numeroase surprize, aşa că nu vor regreta banii pe care îi vor dărui mirilor, la sfârşitul chefului, în plic.
Click! a aflat că mesele vor geme de mâncare şi de băutură, meniul fiind în jur de 150 de euro. Iar programul artistic, organizat în cadrul Complexului de evenimente Vila 23, într-un cort imens, pe malul Lacului Snagov, va fi susţinut de artişti de calibru, prieteni cu miresica.
Mesenii vor fi răsfăţaţi cu creme de brânzeturi, legume sotate, friptură de vită, viţel în sos de ton, pui cu lămâi verzi şi ghimbir, carne de porc şi mere Renette, legume la grătar cu sos de mentă, canapele cu anghinare şi gorgonzola, dar şi file de lup de mare cu sos de citrice. Lupul de mare este un peşte asemănător cu bibanul, iar în supermarket costă 40 lei/kg.
Nici urmă însă de mici, sarmale, mămăliguţă sau purcel la proţap, aşa cum se chefuieşte pe la nunţile româneşti. Dar, ţinând cont că naşii, omul de afaceri Nicu Gheară şi soţia lui, Mihaela, sunt plimbaţi prin lume, finii au ţinut morţiş să-i impresioneze. După miezul nopţii va fi adus şi tortul, marea surpriză pentru invitaţi.
Italianul Antonio Passarelli, şef la bucătărie
Anda Adam şi-a lăsat întreaga petrecere pe mâna bucătarului italian Antonio Passarelli (55 de ani), prietenul de suflet al lui Teo Trandafir. În meniu, el a inclus şi mâncăruri sofisticate:
- Canapele cu somon şi caviar
- Carpaccio de vită cu sos de trufe şi parmezan
- Lasagna cu sos Bolognese
- Somon în sos de piersici.