Misha s-a pozat complet goală în vacanța cu Connect-R! Vrea să își seducă din nou fostul soț?

image
Misha a „încins” plajele din Zanzibar

Misha și Connect-R, alături de fetița lor, au plecat împreună într-o vacanță exotică, deșii soliștii muzicali nu mai sunt într-o relație de ani buni. Cântăreața pare, totuși, că încearcă să cucerească din nou inima fostului soț, având în vedere ipostazele în care alege să pozeze în destinația de vis pe care familia a ales-o, Zanzibar. Iată imaginile!

Deși și-au spus „adio”, cei doi considerând că cea mai bună decizie este aceea de a divorța, Misha și Connect-R sunt nevoiți să comunice și să aibă în continuare o relație civilizată, de dragul fetiței pe care o au împreună, micuța Maya. Anul acesta fiica lor a avut parte și de o surpriză, după ce cei doi artiști au decis să plece în vacanță împreună, toți trei, ca o familie adevărată. 

Misha, complet dezbrăcată în vacanța cu Connect-R și fetița lor 

Connect-R și Misha au trecut printr-un divorț, însă relația lor a rămas una bună în prezent, având în vedere că cei doi artiști mai au cel puțin un lucru în comun: dragostea pentru Maya. Cântăreții au mers să se bucure de soare și relaxare în Zanzibar, bucurându-și și admiratorii cu imagini din destinația exotică.

image
Misha și Connect-R au plecat în vacanță împreună cu fetița lor, Maya

Misha deși se află în vacanță cu fostul soț, a ales să uite de problemele de acasă și a început să de dezbrace de gânduri negative, dar și de ..haine. Artista a pozat complet goală în Zanzibar, surprizându-și fanii din mediul online. În imaginea în cauză, fosta soție a lui Connect-R apare fără nicio „textilă”, cu zonele intime la vedere. Admiratorii celor doi au tot sperat la o împăcare, iar acum cârcotașii spun că Misha și-ar dori să îl cucerească din nou pe Connect-R, defilând în acest mod prin fața artistului.

image
Misha și Connect-R au plecat în vacanță împreună cu fetița lor, Maya Foto Instagram

Dacă va fi vorba de o reconciliere între cei doi rămâne de văzut, cert este că Misha și Connect-R, alături de fetița lor, se bucură de o vacanță de vis și este de apreciat că au decis să facă acest gest frumos pentru Maya, care deși are părinții divorțați, aceștia sunt mereu aproape de ea și au păstrat o relație de prietenie. Misha și Connect-R au divorțat în secret, în urmă cu aproape trei ani, însă spre deosebire de alte cupluri din showbiz, care s-au separat cu scandal, cei doi au reușit să ajungă la o înțelegere, pentru ca totul să fie bine pe viitor atât pentru ei, cât și pentru micuța lor. 

image
Foto Instagram
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Anamaria Prodan png
Soldati ucrainieni pe frontul din Herson FOTO profimedia 0675801159 jpg
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg