Misha, soția lui Connect-r, a răbufnit pe internet! Ce le transmite urmăritorilor ei virtuali

Ultima actualizare:

    Ce mesaj le-a transmis Misha urmăritorilor ei virtuali, care i-au criticat tunsoareaFoto: Instagram
Ce mesaj le-a transmis Misha urmăritorilor ei virtuali, care i-au criticat tunsoareaFoto: Instagram

Misha, soția lui Connect-r, a devenit extrem de nervoasă, după ce urmăritorii ei virtuali i-au tot criticat tunsoarea. În urmă cu ceva timp, aceasta a decis să-și facă o schimbare radicală de look și să se tundă „periuță”, însă prietenii ei de pe rețelele de socializare nu au fost în asentimentul ei. După șiruri lungi de comentarii negative la adresa deciziei ei, Misha nu a mai suportat și, într-un final, le-a transmis persoanelor care o critică un mesaj destul de dur.

După ce a renunțat la părul lung în favoarea unei tunsori scurte, soția lui Connect-r s-a confruntat cu păreri negative, venite de la urmăritorii ei de pe rețelele de socializare. Misha și-a invitat, astfel, prietenii virtuali, prin intermediul unei mesaj publicat pe internet, să nu o mai urmărească dacă nu le convine modul în care decide ea să se prezinte în mediul online. Aceasta a devenit extrem de enervată de situație, având în vedere că majoritatea comentariilor insinuau că nu îi stă bine cu această schimbare de look drastică la care vedeta a recurs. 

Înainte, Misha avea părul lung
Înainte, Misha avea părul lung

„Bă frate, m-aţi disperat! Nu am cerut părerea nimănui dacă-mi stă bine sau nu cu părul scurt. E capul meu şi fac ce vreau! Dacă am chef îmi pun un ***** în frunte! Nu înţeleg toate frstratele astea care îmi dau tot felul de sfaturi despre cum să arăt în loc să îşi vadă de viaţa lor şi de felul în care arată ele. Arăt fix cum vreau şi cum îmi place. Îmi stă naşpa sau bine e fix problema mea! Ceea ce nu înţeleg este de ce mă urmăriţi şi de ce vă uitaţi la postările mele dacă nu vă place cum arăt sau ce fac”, le-a transmis Misha, celor care i-au criticat tunsoarea. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
image
actualitate.net
image
actualitate.net