"Miss Fashion TV Black Sea" și "Fashion TV Summer Festival", pe 23 și 24 august, la Mamaia


    Fete frumoase și ținute spectaculoase la FashionTV Summer Festival
Fete frumoase și ținute spectaculoase la FashionTV Summer Festival

Miss Fashion TV Black Sea este un concurs anual internațional de frumusețe, ce descoperă și promovează tinere aspirante la o carieră internațională de top model, concurs ce face parte din cadrul Fashion TV Summer Festival, eveniment de promovare a modei și turismului românesc în peste 196 de țări. Ediția acestui an va avea loc pe 23 și 24 august, într-o locație exclusivistă, Fashiontv Cafe & Events, vis-a-vis de Hotel Rex pe faleza Mamaia.

Cele 30 de finaliste din cadrul concursului sunt modele de top, selectate în colaborare cu agenții de model management din țările de la malul Mării Negre precum Rusia, Ucraina, Georgia, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova și România. Câștigătoarea celui mai râvnit titlu al serii va reprezenta România la concursul Miss Fashiontv din China și Turcia, dar va avea și oportunitatea de a participa la evenimentele organizate de Fashiontv în Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong, beneficiind astfel de expunere și promovare internațională.

La eveniment vor participa designeri din țările de la malul Mării Negre - Rusia, Ucraina, Georgia, Bulgaria, Turcia, Republica Moldova, cât și designeri români precum Cătălin Botezatu, ce își vor prezenta cele mai recente colecții în fashion show-uri inedite.

Evenimentul va avea loc în prezența a numeroși invitați speciali: producători de film de la Hollywood, reprezentanți oficiali ai Fashiontv Paris și Fashiontv Asia, personalități internaționale din domeniul modei, modelling-ului și entertainment-ului și designeri.

Cele mai bune momente din cadrul evenimentului vor transmise la nivel internațional prin intermediul Fashiontv, în 196 de țări, promovând astfel în toată lumea stațiunea Mamaia, turismul românesc și evenimentele desfășurate pe litoral.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Pamela Anderson jpg
oana roman si marius elisei
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg