«Miss funduleț», iubita lui Dani Oțil, fără sutien în vacanță. Pozele le-a făcut chiar prezentatorul TV!

Ultima actualizare:

    Iubita lui Dani Oțil a pozat sexy în vacanță Foto: Instagram
Iubita lui Dani Oțil a pozat sexy în vacanță Foto: Instagram

Dani Oțil se tot mândrește de ceva vreme cu iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, care a fost supranumită „Miss Funduleț”, având în vedere statulul său de „vedetă de podium”, combinat cu posteriorul care expus în costum de baie reușește să întoarcă multe priviri. În vacanță nu a mai mizat pe atuul acesta însă, ci și-a pus „la bătaie” decolteul, pozând fără sutien. Iată imaginile!

De aproape șase luni, Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu una dintre cele mai râvnite modele din showbizul autohton, care și-a câștigat renumele datorită formei rotunde și bombate a posteriorului, mult lucrat la sală. Pe lângă formele apetisante de la spate, Gabriela se poate mândri și cu un decolteu generos, pe care nu se teme să îl arate în poze. 


    Foto: Instagram
Foto: Instagram

Gabriela și prezentatorul de la „Neața cu Răzvan și Dani” se află în vacanță, și s-au gândit să împărtășească și cu prietenii lor virtuali momentele speciale pe care le petrec împreună. 

Trage din greu la sală pentru formele ei însă, dar recunoaște că are și gene bune. Totuși, bustul l-a dobândit pe masa medicului estetician. „Am nişte gene foarte bune, le moştenesc de la mama mea, aşa că să nu vă mai întrebaţi de ce mi se spune «Miss Funduleţ». Cu greutatea nu am avut niciodată probleme, nu mănânc produse fast food, ci doar ce găteşte mama mea: sarmale, ciorbiţe, clătite, cozonaci, plăcinte şi multe altele.

„Miss Funduleț” se mândrește și cu bustul, nu doar cu posteriorul
„Miss Funduleț” se mândrește și cu bustul, nu doar cu posteriorul

Sunt singură la părinţi şi mă răsfaţă mama. Nu practic sporturi de performanţă. În liceu, mi-am luat scutire de la ora de sport, dar de doi ani merg la sala de fitness. Am fost motivată de rezultate, după primele pătrăţele de pe abdomen. Mă antrenez cu greutăţi, alergare, fac abdomene, braţe, fesieri şi nu am antrenor. Îmi place să mă antrenez singură, pentru că îmi cunosc bine corpul şi ştiu ce părţi să lucrez. Petrec cam o oră şi jumătate la sală şi încerc să ajung zilnic”, a declarat Gabriela Prisăcariu recent pentru Click!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net