Miss România 1992 a defilat acum în sânii goi și i-a lăsat pe toți mască

image
Manechinele din ”generația de aur” a Mamei Zina au sărbătorit-o pe creatoarea de modă

Vila 23 din Snagov a fost duminică, 19 iunie, scena unei petreceri fastuoase, cu unele dintre cele mai frumoase manechine din istoria modei românești, muzică bună și colecții prețioase. Totul, pentru a o sărbători pe creatoarea de modă Zina Dumitrescu, la cea de-a 80-a aniversare. Ținuta serii a fost, cu siguranță, rochia cu vedere la sâni purtată de o fostă Miss România, manechinul Camelia Ilie.

Manechinele din ”generația de aur” a Mamei Zina au venit la întâlnirea cu cea care le-a marcat cariera și au defilat în amintirea vremurilor în care toți bărbații din lumea bună a Bucureștiului aveau ochi numai pentru ele.

image
Camelia Ilie și rochia ei îndrăzneață, alături de Cătălin Botezatu

Dana Săvuică, Crinuța Popescu, Maria Andrei, Lili Stan sau Camelia Ilie au strălucit în ținute senzuale, care le-au pus în valoare frumusețea nealterată de trecerea timpului. Fetele n-au ezitat să-și dezgolească picioarele, spatele, umerii sau, în cazul unora mai curajoase, sânii.

image
Rihanna și celebra ei ”naked dress”

Camelia Ilie, Miss România în 1992, a defilat într-o rochie din voal și dantelă care i-a lăsat la vedere sânii cu totul, în stilul ”naked dress” lansat de Kate Moss în 1993 și ridicat la rangul de artă de Rihanna, cu o apariție răvășitoare în 2014, la CFDA Fashion Awards.

image
Rihanna și celebra ei ”naked dress”foto: Getty Images

În 1992, Camelia Ilie a fost frumoasa care a cucerit România şi a ajuns, în acelaşi an, să ne reprezinte la „Miss World". A lucrat cu toți creatorii de modă români și a colaborat cu cea mai mare agenție de modele din Turcia, dar și cu numeroase agenții din Italia. S-a căsătorit la scurt timp după succesul de la Miss România, dar a divorțat după numai trei ani. Fata Cameliei i-a călcat pe urme în cariera de manechin. 

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub radu mirica animat gif
cristian tudor popescu arșinel png
woman 4214744 1920 jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub anamaria prodan animat gif
andreea marin si cove jpg
visarion alexa
Georgia Meloni FOTO Profimedia
Premier Nicolae Ciuca candidatura presedintia PNL 6 aprilie 2020 FOTO Inquam Photos / George Calin
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj