Miss România a renunţat la 3 alimente şi a slăbit 10 kg în 2 luni

simeon stalpnicul png
Matilda Pascal Cojocăriţa

Matilda Pascal-Cojocărița pare o nouă persoană. Poți spune că a descoperit leacul împotriva îmbătrânirii. Întotdeauna a fost pozitivă, cu zâmbetul pe buze, dar acum a decis să-și schimbe şi modul de viață. A renunțat la trei alimente, la zahăr, la făinoase și la carnea roșie, și a scăpat de 10 kg.

Matilda Pascal-Cojocărița (59 ani) arată senzațional. Interpreta de muzică populară a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, în 1979 a fost prima Miss România, iar acum arată mai bine ca oricând. Zici că a descoperit secretul tinereții. E drept că “a topit” kilogramele în plus de când a decis să-și schimbe stilul alimentar. S-a axat pe alimente sănătoase și aşa a reuşit să slăbească aproape 10 kg în două luni şi jumătate.

simeon stalpnicul png
1979 - Matilda Pascal Cojocăriţa câştiga concursul ”Muncă, Tinerețe, Frumusețe”, organizat la Costinești. Era prima Miss din România

A renunțat la zahăr și nu mai consumă carne roșie, de vită şi de porc. Iar noul regim alimentar adoptat o face să aibă un tonus bun. ”Mănânc doar carne de pasăre, de la țară, și pește. Nu mai consum carne de porc și de vită. În paralel, am renunțat și la zahăr, la făinoase și evit prăjelile. Mă simt mult mai bine așa. Și mult mai ușoară. Am slăbit aproape 10 kg, parcă sunt alt om”, a povestit Matilda Pascal-Cojocărița pentru Click! Interpreta este căsătorită cu dirijorul și violonistul Ștefan Cigu, care o face fericită. ”Trebuie să aveți și dumneavoastră un soț ca al meu, să vă iubească, să vă respecte, să vă ofere tot ce înseamnă dragoste, pentru că noi suferim de asta. Și dacă bărbatul de lângă noi ne oferă toate acestea, nu ne mai trebuie altceva, fiți sincere, doamnelor, și recunoașteți că așa este”, este de părere Matilda.

simeon stalpnicul png
La 59 de ani, solista a reuşit să revină la silueta din tinereţe, iar acum cântarului să nu treacă de 60 kg. Aici, la concertul din Cişmigiu, alături de Elize Stan

Interpreta are trei nepoți. Doi băieți de la fiul ei, Alin Pascal, Adam și Tudor, și o fetiță, Miriam, de la Horațiu, fiul lui Ștefan Cigu. ”Ei sunt bucuria mea. Miriam este prințesa familiei, bătăușa familiei, cea căreia buni o să-i dea toate bijuteriile ei”, mai spune artista. Adam are 5 ani și 5 luni, Tudor 3 ani și 11 luni, Iar Miriam, 3 ani și o lună.

borcea piscina JPG
giulia anghelescu2 png
meditate 1851165 1280 (1) jpg
laura cosoi png
gianina corondan tb1000 jpg
IMG 0810 jpg
BeFunky collage (34) jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   Miki K Pital jpg
laura cosoi png
BeFunky collage (34) jpg
patrizia paglieri jpeg
giulia anghelescu2 png
Mircea Bravo webp