Mişu Cernea are o familie talentată. Ce face Bubu după întoarcerea din America

Ultima actualizare:

    Leon şi Leea, nepoţii lui  Mişu Cernea, şi-au încercat  norocul şi la Next Star
Leon şi Leea, nepoţii lui Mişu Cernea, şi-au încercat norocul şi la Next Star

Toboşarul trupei Sfinx Experience, Mişu Cernea, nu-şi mai încape în piele de bucurie că fiul lui cel mic, Bubu, dar şi nepoţelul său, Leon, sunt toboşari talentaţi. De fapt, întrega familie a artistului îşi câştigă pâinea din muzică.

Solista Crina Mardare (58 de ani) şi Mişu Cernea (66 de ani) formau în anii comunismului, alături de alţi artişti, trupa Sfinx Experience. Cei doi s-au îndrăgostit în turnee, iar rodul iubirii lor este Mihai (Bubu) Cernea (22 de ani), care a debutat la vârsta de cinci ani în TVR, ca prezentator al emisiuni pentru copii ”Kiki Riki Miki”. Iar mai nou este un toboşar de excepţie. Dar şi fraţii săi mai mari, Mihaela şi Vlad Cernea, au cochetat cu muzica, ei lansând, în urmă cu 20 ani, hitul ”Adu-i doina” cu trupa Class.

Bubu e toboşar de  la vârsta de doi ani
Bubu e toboşar de la vârsta de doi ani

Chiar dacă în prezent urcă mai rar pe scenă ca şi solistă, Mihaela Cernea (39 de ani) este antrenoare vocală la o şcoală de canto, dar şi la emisiunea “X-Factor” (Antena 1). Dovadă că talentul se moşteneşte, ea se mândreşte cu cei doi copii ai ei, Leon (10 ani) şi Leea (7 ani).

“Suntem o familie mare, ne facem vacanţele împreună, dar facem şi muzică în acelaşi timp. Eu cu fratele meu, Vlăduţ, lucrăm mult împreună în studio, îl ajut cu spectacolele şi am lucrat în studio la introurile pentru LaLa Band. Mihaela are doi copii superbi, predă la şcoala de muzică a mamei mele, e şi în echipa de antrenori vocali de la  «X-Factor». Leon are 10 ani, cântă în trupa «Alarma», ştie să cânte la tobe, pian şi chitară şi este elev la «Dinu Lipatti» la fel ca Leea (7 ani), care e clasa I. Ea face pian şi canto. Toată familia mea e una muzicală”, ne-a mărturisit Bubu Cernea.

Bubu bate tobele la Kanal D

Mezinul familiei lui Mişu Cernea este un artist desăvârşit. Pe lângă pasiunea pentru tobe, el şi-a încercat norocul şi ca actor, în ”Pariu cu viaţa ” (PRO TV). În 2012 a absolvit Colegiul naţional de Arte Bucureşti, apoi şi-a definitivat studiile la ”Berkley College Music”, din America. Deşi prietenii lui se aşteptau ca el să se îndrăgostească pe ”Pământul Făgăduinţei”, tânărul artist s-a întors oarecum dezamăgit de stilul deloc pe placul lui al americancelor. În prezent, împreună cu trupa sa, Hot Play,  formează band-ul emisiunii ”Roata norocului”, de la Kanal D.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net