Mitică Dragomir: «Îmi iubesc soţia ca pe Dumnezeu. Mi-a făcut poftele toată viaţa»


    Mitică Dragomir  își răsfață soția, pe  Vica, inclusiv cu  daruri scumpe
Mitică Dragomir își răsfață soția, pe Vica, inclusiv cu daruri scumpe

72 de ani de viaţă, dintre care 52 de căsnicie. Mitică Dragomir mai are puţin până serbează nunta de smarald cu soţia sa, Vica. A fost şi este un exemplu de conduită pentru societate şi colegii săi de breaslă, pentru felul în care şi-a respectat şi iubit partenera de viaţă. În exclusivitate pentru Click!, acesta a oferit un interviu spumos în care ne-a vândut pontul căsniciei perfecte.

Sunt părinţi, iar de câţiva ani ocupă şi statutul de bunici- este vorba despre Vica şi soţul ei Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, cunoscut şi drept “Oracolul din Bălceşti”. Ca părinţi, au avut o cumpănă grea, după ce şi-au pierdut un băiat de 18 ani, înalt ca bradul. Credinţa i-a ajutat însă să accepte situaţia şi să se concentreze pe viitor. Au mai uitat de necazul lor abia când Bogdan, celălalt fiu al lor, le-a dăruit doi nepoţei, pe Robin şi pe Bogdan, care sunt înnebuniţi după sport.

simeon stalpnicul png

“Familia unită şi iubirea”, se pare că este deviza lui Dumitru Dragomir, care ne-a vorbit în cele mai frumoase cuvinte despre femeia care îl face fericit, şi care preferă să stea în umbra lui. ”Soţia mea este un exemplu pentru toate doamnele şi domnişoarele. Avem 52 de ani de căsnicie şi dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să aleg o femeie, aşa alege-o numai pe ea. De 52 de ori dacă m-aş însura, nu aş alege pe alta şi nu aş găsi pe nimeni să mă înţeleagă. Soţia m-a făcut om, mi-a făcut toate poftele toată viaţa, de-aia o iubesc ca pe Dumnezeu.Eu sunt un vulcan, ea e la fel, dar ştie să mă stingă. Ne mai certăm şi noi, mă critică mereu acasă, dar nu mă supăr.  Din contră, seara o pup şi ne culcăm fericiţi. Secretul căsniciei este să nu te culci supărat!”, a declarat pentru Click! Dumitru Dragomir. 

El este topit după cei doi nepoței

Mai mult, fostul lider sportiv este de părere că bărbatul trebuie să aibă grijă de soţie, să o aprecieze şi să o răsfeţe. ”Eu o răsfăţ în toate felurile posibile, de la iubire până la tot felul de cadouri. Pot să spun că soţia mea şi găteşte foarte bine. Toată mâncarea ei îmi place. Dacă aş spune că nu-mi place ceva, aş jigni-o”, a precizat Dragomir. 

Se ştie despre el că are simţul umorului, aşa că şi acesta este unul dintre secrete, iar nepoţii le fac cele mai mari bucurii. ”Mi-a luat Dumnezeu un băiat şi mi-a dat doi nepoţi. Unul face fotbal, altul face tenis. Eu acasă sunt numai cu glume, cu nepoţii în braţe. Ştiu sute de bancuri,  şi le pot spune până deseară, m-a ajutat Dumnezeu cu mintea. Acum alergăm după nepoţi. Mergem după ei, ba la fotbal, ba la tenis”, a conchis nea Mitică. 

Şi ei au serbat Nunta de Aur

simeon stalpnicul png

Ileana Stana Ionescu (81 de ani) este, şi în viața personală, la fel ca pe scenă: pătimașă, explozivă, agitată. Ea a vorbit despre căsnicia de 60 de ani cu Andrei Ionescu:. „Eu eram amoreza, el amorezul şi uite aşa a început, pe loc, povestea noastră de iubire. M-am îndrăgostit de soţul meu de la început. Chiar în piesa în care am jucat. Eu sunt o fire pătimaşă, explozivă, agitată, în timp ce el este foarte liniştit, calm. Probabil de aici şi legătura noastră foarte puternică!“, a povestit actriţa, pentru Revista Tango / Marea dragoste. Dar și Alexandru Arșinel (79 de ani) a bifat o poveste de dragoste de 50 de ani cu Marilena, femeia cu care s-a căsătorit în vara lui 1968. „La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!”. După ce s-au căsătorit, începutul a fost greu, cu lipsuri. Au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous”, cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, declara Arșinel. 

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Cutremur Turcia, Getty jpg
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png