Mitică Popescu, distrus la căpătâiul Stelei Popescu


    Actorul este dărâmat de durere (Foto: Sever Gheorghe)
Actorul este dărâmat de durere (Foto: Sever Gheorghe)

O zi mohorâtă, o atmosferă apăsătoare. Așa a fost toată ziua de astăzi, când sute de oameni care au iubit-o nespus pe Stela Popescu au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Cu fețele împietrite de durere, celebrii sau oameni simpli s-au perindat prin foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase, din Capitală.

Printre ei și Mitică Popescu (80 de ani), actorul generației de aur. Îmbrăcat în negru, cu capul plecat, trist și cu lacrimi în ochi, colegul de-o viață al marii artiste a venit la căpătâiul ei.

A vorbit cu ea înainte să moară

A plecat la fel de abătut, fără să dea vreo declarație. Durerea este mult prea mare, mai ales că Mitică Popescu a vorbit utima dată cu prietena lui de suflet miercuri, cu câteva ore înainte să moară și stabilseră ca sâmbătă să ia masa împreună.

„Din păcate, ne-a părăsit încă o mare doamnă a teatrului românesc, care a înveselit sute de mii de oameni, a jucat în sute de spectacole. Probabil a obosit și acum ne-a părăsit să se odihnească puțin. Dumnezeu să o odihnească, condoleanțe familiei și celor care au iubit-o cu adevărat”, le-a spus Mitică Popescu apropiaților.

Ștefan Bănică, Emilia Popescu, Gabriel Cotabiță, Corina Chiriac, Margareta Pâslaru au venit și ei pe rând la prietena lor.   

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
maxresdefault jpg
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg