Mobilizare fără precedent pentru a-l ajuta pe Mihai Onilă cu funeraliile fiicei

Ultima actualizare:

    Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală
Mihai și Adriana Onilă au rămas fără micuța Ioana Emily HopeFoto: arhivă personală

Mihai Onilă (45 de ani), fost component al trupei AXXA, trece printr-un coșmar din care nu se poate trezi. Unicul lui copil, Ioana Emily Hope, în vârstă de 10 ani, a murit acum câteva zile.

Ultimele șase luni au fost extrem de grele pentru Mihai și Adriana Onilă, părinții lui Emily Hope. Au aflat că micuța lor suferă de o formă de cancer inoperabilă, localizată în centrul creierului, iar de atunci, lumea lor s-a dărâmat. Și-ar fi dorit ca timpul să nu mai treacă niciodată, mai ales după ce au auzit diagnosticul și pronosticul de supraviețuire de doar șase luni.

Mihai și Adriana trăiesc de trei ani în Anvers, Belgia, acolo unde s-a și petrecut tragedia care i-a lăsat fătă unicul copil. Nu stau excelent cu banii, așa că nu au fondurile necesare pentru a-i repatria trupul lui Emily. Mihai a decis să-și incinereze fiica în Belgia și să-i împărștie cenușa. ”Mă voi întâlni cu cei de la pompe funebre şi voi stabili tot. Cenuşa ei o voi împrăştia ori în Hawaii, căci visa să meargă acolo ca să înoate cu delfinii, ori la Sfinx-ul nostru românesc, unde mergeam adesea împreună ”, a povestit Mihai, pentru Click!

Pentru a-i ajuta pe părinții îndurerați a fost deschis un cont pe numele uneia dintre bunicile fetiței, iar românii au făcut mesajele cu acest număr să ajungă virale pe Facebook, dorind în acest fel să-și arate sprijinul pentru familia îndoliată.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png