Moculeasca a renunțat la videochat, după ce un client a dat-o de gol

Ultima actualizare:

    Mariana susţine  că videochatul  a fost doar o joacă
Mariana susţine că videochatul a fost doar o joacă

Mariana, fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu, s-a stabilit în Italia, în urmă cu patru ani, sperând că, dacă schimbă locul, schimbă şi norocul. O vreme, pentru a se putea întreţine, ea a făcut videochat, cu 200 de euro pentru o şedinţă de 15-20 de minute. Însă, după ce un client a dat-o de gol, focoasa brunetă a renunţat la ruşinoasa meserie şi s-a reprofilat.

Mariana Moculescu (48 de ani) a trecut graniţa, în 2013, pentru a scăpa de scandalurile interminabile cu fostul ei soţ, Horia Moculescu, cu care ajunsese să se certe chiar şi pe bucata de brânză şi pe hârtia igienică. S-a stabilit în Italia, însă, cum nici acolo nu umblă câinii cu covrigi în coadă, o vreme ea a câştigat bani frumoşi din videochat, dezbrăcându-se în faţa camerei de filmat, pentru bărbaţi.


    Mariana Moculescu a făcut  bani grei expunându-şi  trupul apetisant, în faţa  camerelor de luat vederi,  pentru clienţii italieni
Mariana Moculescu a făcut bani grei expunându-şi trupul apetisant, în faţa camerelor de luat vederi, pentru clienţii italieni

Fostul ei iubit, Cristi Marin, a fost cel care a dat-o de gol: “Mariana lua în jur de 200 de euro pentru o şedinţă de videochat, asta înseamnă o muncă în faţa camerei web de 15-20 de minute”, ne-a spus acesta.

Tot de la el aveam să aflăm şi că, de ceva vreme, Moculeasca şi-a găsit un loc de muncă decent: “S-a angajat, de două luni, ca barmaniţă, la o agenţie de pariuri din orăşelul Pistoia, cu ajutorul unei cunoştinţe. A decis să îl părăsească şi pe iubitul ei, Massimiliano, care îi făcea viaţa un calvar. Mi-a spus că este plătită foarte bine şi că lucrează 14 ore pe zi. Nu mi-a zis salariul exact, dar cred că ia în jur de 2.000 de euro, pentru că mai primeşte şi bacşiş.


    S-a pozat în localul  unde munceşte
S-a pozat în localul unde munceşte

Lucrează cam cinci-şase zile pe săptămână”. Mariana, care a trăit pe spinarea iubiţilor ei italieni, trebuie să strângă bani la ciorap, căci are de plătit şi chiria apartamentului: “Acum nu o mai întreţine nimeni! Massimiliano o caută şi e disperat după ea şi spune că ar face orice, ca să întoarcă la el. Ea acolo la muncă, face treaba unei barmaniţe, şterge mesele, serveşte clienţii, tot ce trebuie”, ne-a mai declarat Cristi Marin.

Mariana nu şi-a găsit un suflet pereche nici în România, unde a bifat un mariaj păgubos cu Horia Moculescu şi o relaţie cu năbădăi cu Cristi Marin, dar nici în Italia. Din păcate, toţi iubiţii italieni aflau rapid de pe Internet că ea ar fi făcut sex pe bani în România, dar şi videochat, şi o bombardau cu reproşuri. Sătulă să mai stea la mâna bărbaţilor, apriga româncă a luat istorica decizie de a locui singură. Mariana are o fiică, pe Nidia, cu care se vede adesea, chiar dacă, în urmă cu zece ani, cele două au dus războaie grele, pe la emisiunile tv, spre deliciul telespectatorilor.

A divorţat de Horia Moculescu acum 17 ani

simeon stalpnicul png

Mariana şi Horia Moculescu (78 de ani ) s-au căsătorit din dragoste, însă mariajul lor n-a mers deloc, amândoi fiind firi vulcanice, astfel că au divorţat în urmă cu 17 ani. S-au separat în acte, însă, în urma sentinţei judecătoreşti, ei au rămas să locuiască sub acelaşi acoperiş, unde au continuat să se joace de-a şoarecele şi pisica. Pentru că nu şi-a plătit restanţele pentru partea ei de casă, femeia a pierdut dreptul de a mai locui în apartamentul conjugal de lângă Parcul Cişmigiu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net