Moga botează şi se însoară cu papion la gât

22 aprilie 2016
image
În această vilă din Corbeanca se vor muta în curând Marius, Bianca şi fiica lor

Sunt în febra pregătirilor. Marius Moga şi Bianca Lăpuşte urmează să-şi boteze fiica în vârstă de şapte luni, dar şi să se cunune religios. Adepţi ai evenimentelor-surpriză, cei doi nu le-au dezvăluit nici părinţilor detalii despre cele două chefuri.

Anul trecut, pe 4 iulie, după mai bine de un an de relaţie, Marius Moga (34 de ani) s-a cununat civil cu reporterul ştirilor PRO Tv, Bianca Lăpuşte (22 de ani). Cei doi au spus ”da” la primăria din Alba-Iulia, oraşul natal al compozitorului, iar petrecerea a avut loc într-un cadru restrâns, în casa  părintească a mirelui. Evenimentul, desfăşurat în mare secret, i-a luat prin surprindere pe toţi apropiaţii. Se pare că la fel de discreţi sunt şi acum, când îşi organizează cele două evenimente importante din viaţa lor, botezul  fiicei lor şi cununia religioasă.

Culmea, nici părinţii artistului nu ştiu detalii. ”Noi aflăm ultimii când se întâmplă câte ceva. Marius nu ne-a spus nimic despre botez, nuntă, dar cred că o să ne surprindă ca şi la cununie”, a declarat Moga senior, pentru Click!

Surse din apropierea cuplului Moga ne-au mărturisit că cei doi se pregătesc în mare secret şi că au început deja să pună la punct detaliile dublului eveniment programat pentru această vară. La fel ca şi la cununia civilă, de ţinuta “Micului Mozart” ar putea fi responsabilă tot Adina Buzatu, aşa că papioanele - accesoriile preferate ale lui Moga - sunt pregătite.

”Îl îmbrac pe Marius de 6-7 ani, a purtat sute de ţinute de la mine, numărul papioanelor le-am pierdut. Este un împătimit al acestui accesoriu, dinainte ca el să fie la modă. Depinde foarte mult de locaţia pe care o va alege pentru eveniment, pentru că ţinuta se adaptează stilului petrecerii, locaţiei, invitaţilor. Spre exemplu, la cununia civilă a avut o ţinută lejeră, pentru că s-a desfăşurat acasă. A purtat o cămaşă albă, din ţesătură fină, pantaloni eleganţi, dar fără papion. Dacă evenimentul îl va face într-un hotel luxos, trebuie un smoking negru, cămaşă albă şi papion negru. Dacă vrea la piscină, atunci trebuie  ceva văratic, lejer, dar în acelaşi timp elegant. Este un bărbat cu o înălţime medie, dar având în vedere că este suplu, acest lucru nu îl dezavantajează”, ne-a spus Adina Buzatu.

Momentan, Marius, Bianca şi fiica lor, Maria, în vârstă de şapte luni, se află la Los Angeles, acolo unde compozitorul lucrează de zor cu producători de pe piaţa muzicală internaţională. S-ar părea că acesta trage tare pentru a compune piese de top, pentru a scoate bani frumoşi pentru nuntă şi botez.

Marius i-a făcut prinţesei lui o vilă de 300.000 €

image
Iulia Vântur e topită după Salman Khan

Marius şi Bianca se descurcă de minune în postura de părinţi, iar ambii sunt acum şi mai motivaţi ca să muncească pe brânci, pentru a-i face zestre Mariei.  Moga a fost mereu discret privind viaţa personală, aşa că până acum încă nu a făcut publică vreo fotografie cu chipul prinţesei sale. Compozitorul este atât de ataşat de prima lui moştenitoare încât atunci când se află acasă o plimbă pe micuţă în braţe prin toată casa şi îi fredonează piesele lui celebre.  El a construit pentru familia lui o vilă de 300.000 €, în Corbeanca.

Iulia Vântur e «veşnica prietenă» a lui Salman Khan

image
Iulia Vântur e topită după Salman Khan

Iulia Vântur (35 de ani) şi Marius Moga (34 de ani) s-au iubit aproape cinci ani, au locuit împreună, dar nu au discutat niciodată despre căsătorie sau despre moştenitori. Cei doi s-au despărţit definitiv în 2012, iar fiecare şi-a refăcut viaţa. Moga s-a cuplat cu Bianca Lăpuşte şi au devenit părinţi, iar Iulia are în continuare o relaţie complicată cu celebrul actor indian Salman Khan (50 de ani), care a făcut-o deja celebră în India, unde vedeta de la “Ferma vedetelor” a şi debutat într-un film. Iulia o ţine pe a ei şi tot suţine că este doar prietenă cu Salman, însă au avut grijă jurnaliştii indieni să-i surprindă mereu împreună, chiar şi la ferma lui Salman.  

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
daniel isabela onoriu jpg
vangelis1 jpeg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
cub ioana ginghină animat gif
1 princess charlene of monaco gettyimages 1188623882 jpg jpeg
3dragusanu bassam png