Moment emoționant: care a fost ultima dorintă a celebrului pitic din România înainte să moară

Ultima actualizare:

    Nunta celor doi a fost difuzată la emisiunea lui nea Mărin
Nunta celor doi a fost difuzată la emisiunea lui nea Mărin

Doliu în lumea circului din României! Cristi (34 de ani), cel mai cunoscut pitic din România (n.r -1,10 m), a murit marți seară, în jurul orei 22.00. Vestea i-a luat prin surprindere pe cunoscuții săi. Înainte să moară, Cristi și-a dorit să o aibă la piept pe fetita sa, de patru luni, fără să îi lase de înțeles soției sale că acelea îi sunt ultimele clipe din viața sa.

A muncit încă din copilărie pentru un viitor mai bun și o familie perfectă. Lucrurile păreau să meargă bine pentru Cristi, care anul trecut s-a însurat cu Mădălina Şerban și, anul acesta, și-a văzut visul cu ochii, acela de a fi tatăl unei fetițe. "Este de necrezut ce se întâmplă. A murit aseară, pe la ora zece, nu dădea nimic de înțeles. Îl cunosc de vreo 20 de ani, am încercat să îl ajut și să îl promovez cât pot pentru că a fost un băiat muncitor. Ieri (n.r - marti) a fost la spital, la control și când s-a întors i-a spus Mădălinei că vrea să se odihnească și să îi aducă fetița lângă el. Atâta tot nimic mai mult! Sunt, aici, lângă, Mădălina. Este distrusă de durere, nici nu mai are cuvinte să vorbească", a declarat Cristian Colorado, nașul său de cununie, pentru Click!


    Cristi și Mădălina și-au unit destinele anul trecut
Cristi și Mădălina și-au unit destinele anul trecut

Cum l-a cucerit Mădălina pe Cristi

Mădălina și Cristi s-au cunoscut în timpul unui spectacol de circ la Botoșani. “Eu am văzut-o de pe scenă în sală. Am coborât și i-am spus: «După spectacol vreau să vorbesc ceva cu tine!». De-abia așteptam să termin spectacolul. Mă gândeam tot timpul la ea. A fost dragoste la prima vedere”, a povestit Cristi anul trecut, la emisiunea „Poftiți de vă iubiți!”, declara acesta la Antena 1.

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net