Momente grele pentru Celia! După ce a pierdut o sarcină, sora ei a fost operată de urgență


    FOTO: Arhiva personală
FOTO: Arhiva personală

Celia trece din nou prin clipe grele, după ce sora ei a fost operată de urgență, din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a ignorat. Pentru a-i fi alături surorii sale, cântăreața a fost nevoită să se întoarcă în România, deoarece artista a tot făcut naveta între țara noastră și Australia, în ultimii ani.

Sora Celiei a fost operată de urgență din cauza unei pietre la bilă, problemă care nu credea inițial că este atât de gravă. Celia a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a surorii sale, această problemă adăugându-se la multe altele, pe care artista a fost nevoită să le înfrunte și să le depășească, în ultima perioadă.

„A fost ziua soțului meu în urmă cu ceva timp, sora mea avea o piatră de trei centimetri la fiere. Ea știa, dar nu credea că este atât de mare. Se blocase și nu își mai revenea, a băgat-o în operație de urgență. I-au săus că nu se poate să plece acasă. E cea mai bună soră din lume, cu toată sinceritatea spun că nu am mai întâlnit un om așa bun. Ne-a ținut în suspans, dar e totul bine când se termină cu bine. Sunt trecută prin toată și prin bune și prin rele și prin lacrimi”, a mărturisit Celia, în cadrul emsiunii „Răi Da' Buni”.

Celia, alături de soțul ei
Celia, alături de soțul ei

Celia este căsătorită de cinci ani cu Ardeli Ancuţa și de-a lungul poveștii lor de iubire au existat câteva momente neplăcute. Celia a pierdut de curând o sarcină și aceea a fost perioada în care a avut cea mai mare nevoie de sprijinul soțului și al surorii sale. De asemenea, vedeta a anunțat că dorește să se retragă definitiv în Australia. „Încercăm să îl ducem pe Angelo în Timișoara la grădiniță, dar mai avem nevoie de niște documente din Australia, mai așteptăm. O să mergem și în Australia, acolo vrem să ne retragem. În ultimii cinci ani am stat în București, Timișoara, Deva și Australia. Toți spun că e frumos, eu spun că e obositor. Eu îl simt alături pe soțul meu, am avut și noi urcușuri și coborâșuri, este important să ne susținem. Trebuie să existe o armonie, asta încercăm să facem. În momentul în care am pierdut sarcina a fost o perioadă dificilă, acum reparăm. Eu sunt mai de modă veche, țin foarte mult la familie, suntem potriviți unul pentru celălalt, este important să facem lucrurile să meargă”, a mai spus Celia.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
Burleanu, Sportpictures jpg
image
image
image
image
image
image
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
cub botez reghecampf caciuc png
vedete jpg