Momente grele pentru Șerban Copoț. Este în doliu, după ce tatăl lui a murit

Ultima actualizare:

    Șerban Copoț este în doliu, după ce și-a pierdut tatălFoto: arhivă personală
Șerban Copoț este în doliu, după ce și-a pierdut tatălFoto: arhivă personală

Șerban Copoț, unul dintre cei mai buni concurenți de la Asia Express, trece prin clipe grele. Șerban este în doliu, după ce marți, 12 martie, tatăl lui a murit. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la cauza morții părintelui său.

Vestea tristă a fost dată de Dan Capatos în cadrul emisiunii sale, Xtra Night Show, când invitați au fost Cosmin Seleși, fostul coleg de competiție al lui Șerban, Iuliana Luciu și Andrei Ștefănescu.

Deși show-ul a pornit într-o notă pozitivă, Capatos a ținut să-i transmită condoleanțe și un mesaj de îmbărbătare lui Copoț: "Vrem să-i transmitem condoleanțe pentru că l-a pierdut pe tatăl său astăzi. Condoleanțe pentru Șerban și să fie tare în această grea încercare", a spus prezentatorul Xtra Night Show.

Și Cosmin Seleși a completat: "Am făcut o echipă foarte bună cu Șerban și am fi avut o șansă mare să câștigăm. Aș fi mers până în pânzele albe cu Șerban la Asia Express. Îmi pare rău că el e acum într-un moment despre care să nu mai vorbim, că nu cred că i-ar plăcea".

Cu câteva zile înainte de nefericitul eveniment, tot în emisiunea lui Dan Captos, Șerban a povestit despre parcursul lui la Asia Express și l-a corelat cu un moment din copilărie, când a fost aproape să-și piardă tatăl și fratele în Oceanul Indian. „Mă uitam pe hartă când eram copil şi vedeam traseele pe care le făcea tata cu vaporul, iar acum văd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu. Era să îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtună puternică, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi că după ce s-a terminat erau sute de morţi în apă. Atunci tata a jurat că nu mai navighează!”, a mărturisit Şerban Copoţ. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net