Momentul fabulos al tortului la nunta Andreei Berecleanu! Detaliile fac diferenţa!
A pus mare preţ pe detalii, iar invitaţii au rămas profund impresionaţi. Andreea Berecleanu şi Constantin Stan au folosit fructe şi legume în aranjamentele florale de pe mesele festive, iar tortul cu cinci etaje a fost surpriza serii. Cei doi miri au petrecut până în zorii zilei într-un decor de poveste la un luxos hotel din Capitală.
Data nunţii a fost stabilită în urmă cu un an, dar detaliile puse la punct la minut au dat o notă specială evenimentului. Andreea Berecleanu a ales să se mărite în data de 5 noiembrie, iar la miezul nopţii şi-a aniversat şi soţul. Medicul estetician Constantin Stan a fost copleşit de emoţii. Iniţial şi-a uitat şi papionul acasă, iar mai apoi a mărturisit că nunta este de fapt un cadou pentru aniversarea lui de 60 de ani. Cel mai probabil aceeaşi semnificaţie a avut-o şi tortul, care a fost făcut atât pentru a marca căsătoria celor doi, cât şi pentru ziua de naştere a celebrului estetician.
"Familia noastră iubeşte popcornul. Necondiţionat. Cum ar fi fost să nu ţin cont de asta atunci când am comandat tortul? ", a scris vedeta pe contul ei de socializare alături de câteva fotografii care vorbesc de la sine. Pictorul cu origini italienești, Giuseppe Arcimboldo, a inspirat-o pe frumoasa știristă, dar și pe designerul Dhaniel Nora în alegerea aranjamentelor potrivite.
”Giuseppe Arcimboldo a fost inspirația mea și asta i-am cerut designerului florist Dhaniel Nora. A fost o provocare pentru el. A venit cu echipa la fața locului ca să le aranjeze personal, erau inclusiv vinete și broccoli proaspte. Invitații au mâncat din rodii, struguri direct de pe masă”, ne-a spus prezentatoarea știrilor Observator, de la Antena 1.