Moni, pe panouri cât casa, în toată America

simeon stalpnicul png
Aşa arată panourile publicitare din Malibu, cu Moni în prim-planfoto: Facebook

A plecat din ţară în 2012, iar acum a reuşit să-şi clădească un viitor pe ”Tărâmul făgăduinţei”. Monica Gabor a devenit o vedetă în America şi promovează afacerile lui Mr Pink, zâmbind graţios pe panourile publicitare din Malibu. Face reclamă unei aplicaţii care-i bagă bani frumoşi în buzunar.

E regină în America! La şase ani de când a hotărât să se mute definitiv peste Ocean, Monica Gabor (30 de ani) a reuşit să devină un nume şi să se impună într-o ţară străină. În 2012 a plecat tristă din România, pentru că în urma divorţului de afaceristul Irinel Columbeanu (60 de ani) pierduse ce avea mai de preţ, şi anume pe fetiţa ei, Irina (10 ani). Însă, în timp, lucrurile s-au lămurit şi a ajuns să aibă o relaţie bună chiar şi de la distanţă cu fiica ei. Şi nu doar în plan personal a izbândit, ci şi în plan profesional. A reuşit să-i câştige încrederea iubitului ei chinez, Mr. Pink, astfel că acesta i-a dat pe mână să coordoneze câteva afaceri. 

simeon stalpnicul png
Monica şi Mr Pink au o relaţie de aproape cinci ani

Mai precis,  băutura energizantă Mr. Pink, iar acum ”i.Go Live”- o aplicaţie de livestriming- care s-ar traduce ca fiind o modalitate de socializare şi de transmitere a  videoclipurilor în timp real pe Internet. Aceasta din urmă se bucură de o mare popularitate în America, iar Monica a reuşit să o promoveze exemplar pe toate reţelele. 

Astfel, i-a făcut reclamă în toate interviurile sale la televiziuni, dar şi cu ajutorul panourilor stradale care au împânzit toată America, în special zona în care locuieşte cu afaceristul chinez, respectiv în Malibu. Moldoveanca, ajunsă celebră pe ”Tărâmul  Făgăduinţei”, zâmbeşte galeş şi îndeamnă pe americani să folosească şi ei această aplicaţie. Ce-i drept, este în avantajul ei, căci dacă va ajunge să strângă un număr de utilizatori, şatena se va îmbogăţi. Practic, orice apreciere sau cadou virtual se transformă în bani reali, iar miza este de 1 milion de euro. Şi uite aşa au început să folosească această aplicaţie  toţi membrii familiei Monicăi: Ramona, Irina şi chiar Irinel Columbeanu şi prietenii acestora, toţi contribuind la îmbogăţirea fostei doamne Columbeanu, sau cum mai era intitulată în trecut, “Scorpia de la Izvorani”. 

Conduce Bentley și Rolls Royce

simeon stalpnicul png

De când se iubește cu Mr. Pink, Monica Gabor are o viață de huzur. Trăiește în lux la propriu, într-o casă exotică din Malibu, care valorează 3,5 milioane de dolari, în plus conduce mașini de lux. Mai precis un Bentley și un Rolls Royce Wraith, în valoare de 300.000 de dolari, primit cadou de la logodnicul ei asiatic. Cu un astfel de bolid, ea merge la cumpărături, în Los Angeles sau își plimbă rudele când vin în America. Ieri, sora sa mai mică, Ramona Gabor, a vizitat-o, așa că Moni a așteptat-o la aeroport cu limuzina de lux.

simeon stalpnicul png
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
Tora Vasilescu
Adelina Pestriţu
Mihai Șora Sursă: Profimedia
FotoJet jpg
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Scurgerile de gaze din gazoductele Nord Stream. Foto: Twitter
Soldati ucraineni Ucraina FOTO Ministerul ucrainean al Apărării Twitter jpg
image
image
image
image
florin piersic actor roman jpg
Adelina Pestriţu
image png
Tora Vasilescu
Monica Barladeanu si Rolando Matsangos jpeg
cub adrian nartea animat gif