Moni și iubitul chinez, în tandrețuri la un restaurant din SUA

Ultima actualizare:

  Monica şi Mr. Pink îşi fac reclamă în Los Angeles la băutura energizantă pe care au lansat-o şi în RomâniaFoto: Guliver/Splashnews
Monica şi Mr. Pink îşi fac reclamă în Los Angeles la băutura energizantă pe care au lansat-o şi în RomâniaFoto: Guliver/Splashnews

Este scumpă la vedere, iar atunci când îşi face apariţia, are întotdeauna, în geantă, băutura energizantă pe care o promovează. Şi nu doar în România cară după ea doza Mr. Pink, ci şi prin restaurantele din America. Presa străină a surprins-o la masă, alături de iubitul chinez.

În 2011, după ce a divorţat de Irinel Columbeanu, Monica Gabor s-a stabilit în America, iar de-atunci vizitează România destul de rar şi doar pentru a-şi vedea fiica şi pentru a trece pe la mormântul mamei sale. Cel mai recent, vedeta a ajuns pe plaiurile natale la finalul lunii octombrie, a stat câteva zile, apoi s-a reîntors în luxoasa vilă din Malibu, unde locuieşte cu Poe Qui Ying Wangsuo, afaceristul chinez cunoscut drept Mr. Pink.

Presa din străinătate a surprins-o pe românca noastră şi pe iubitul ei la un restaurant din Los Angeles, în timp ce se hidratau cu  celebra băutură Mr. Pink. Aceştia şi-au comandat câteva doze de energizante, pe care le-au sorbit, cu paiul, din pahare. Îmbrăcată într-o rochie roşie, complet nemachiată şi fără ojă pe unghii, Monica încerca să-i arate câteva poze în telefon. Mr. Pink părea interesat de ce vede, şi sorbea relaxat energizantul său. “Mr. Pink şi modelul român Monica Gabor sunt foarte apropiaţi după întoarcerea ei din România”, a comentat presa din America, semn că asiaticul i-a dus dorul româncei, cât timp aceasta s-a aflat în ţara natală, unde s-a întâlnit cu fiica ei, Irinuca.

Monica s-a întâlnit anul acesta destul de des cu fiica ei, rămasă în custodia fostului ei soţ, miliardarul Irinel Columbeanu. În vară, micuţa a fost în America şi s-a simţit foarte bine alături de Moni şi de iubitul ei asiatic, despre care şi Iri susţine că este un bărbat de treabă.

Ramona Gabor, mireasă fără soţ


  Ramona îmbracă rochia de mireasă doar pe podiumul din Dubai
Ramona îmbracă rochia de mireasă doar pe podiumul din Dubai

În aceeaşi perioadă în care Monica s-a stabilit în America, şi sora ei mai mică, Ramona Gabor (27 de ani), s-a hotărât să părăsească ţara. Totuşi, ea a ales un loc mai aproape de România, şi anume Dubai, unde şi-a găsit un loc de muncă plătit şi cu câte 1.000 € pentru o prezentate de modă. În calitate de manechin, Ramona a defilat pentru designeri renumiţi şi mai multe case de modă. În ultima perioadă, bruneta a prezentat foarte multe rochii de mireasă. Cu toate acestea, nu şi-a găsit şi un iubit care să o ducă la altar.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu