Moni, te temi să n-ajungi iar la sapă de lemn?

Faptul că Monica Columbeanu cere bani pentru interviuri şi emisiuni televizate a surprins pe toată lumea. De ce o face, vă spunem noi, sau mai bine zis, managerul ei, Matei Miko.

„Monica Columbeanu este un nume de rezonanţă, care face audienţe uriaşe. După atâţia ani de muncă, ea a ajuns la un statut, care nu-i mai permite să se prezinte oricum în public, aşa că, face investiţii majore atunci când apare pe sticlă. Pe Monica o costă benzina, dus-întors Izvorani-Bucureşti, trebuie să se machieze, să se coafeze şi să aibă grijă de ea. Toate aceste lucruri înseamnă bani. Mi se pare normal să ceară onorariu pentru interviuri, pentru a-i fi răsplătit efortul pe care-l face", a declarat pentru Click! naşul Columbenilor.

Să înţelegem că atât de mult a sărăcit Iri, încât Moni să resimtă un plin la Bentley? Pare hilar, dar e adevărat. Conform „Forbes 500 miliardari", averea familiei Columbeanu a ajuns într-un an de la 120 de milioane de euro, la 12, afacerea-minune cu columbeanitul fiind acum istorie.

În plus, şi firma „Monica Columbeanu Media SRL" a avut pierderi nete de 95.246 lei  în 2008, conform datelor de la Registrul Comerţului, semn că Moni ori n-a muncit foarte mult, ori n-a fost plătită foarte bine.  

Mai citeşte:

Moni Columbeanu, scoasă de Neghină de pe podium!Monica: «De astăzi mă comport ca o jigodie!»Moni l-a făcut "retardat" pe partenerul ei de la "Dansez pentru tine"Moni, pusă la perfuzii pentru a rezista la «Dansez pentru tine»Moni, umplută de vânătăi la "Dansez pentru tine"Moni 20.000 € la «Dansez», Ramona 6.000 € în junglă!Moni, lăsată baltă şi de ultimul şofer!Moni Columbeanu, goală pentru 25.000 de euro

Ascultă aici replici «tari» ale Monicăi Columbeanu

Nu şi-a mai angajat bonă, cea care se ocupă de micuţa Irina fiind mama Monicăi.

Nu şi-a mai angajat şofer după ce a renunţat la Voicu şi la Filote.

Şi-a mărit tariful la prezentări de modă, fiind plătită acum cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de euro.

Cere 500 de euro pentru fiecare apariţie televizată, pentru a-şi acoperi cheltuielile de transport şi de imagine.

image

Trecutul Monicăi Columbeanu, fostă Gabor, se leagă de numele mai multor interlopi băcăuani. La 14 ani a fost revendicată de două clanuri ţigăneşti rivale, la 15 primea propunerea de a dansa într-un club de striptease, iar la 16 îl cunoştea deja pe Dinu Damaschin, primul ei salvator.

Citeşte despre tinereţea zbuciumată a Monicăi Columbeanu:Interlopul care a sechestrat-o pe Moni, arestat

Surorile Gabor, Monica şi Ramona, au locuit în apartamentul părinţilor dintr-un bloc din Bacău

image

Cel de-al doilea a fost miliardarul Irinel Columbeanu, care a luat-o de la Bacău şi a adus-o la Bucureşti, unde i-a pus la picioare un întreg imperiu financiar, iar pe deget o verighetă din aur alb.

„Soţul meu mă adoră şi mă tratează ca pe o prinţesă", avea să declare Moni, care s-a trezit, peste noapte, stăpâna unei averi considerabile.

De când a devenit doamna Columbeanu, Moni locuieşte în vila de la Izvorani şi se deplasează numai cu limuzina

image

Monica s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu în anul 2006. Viaţa fetei sărace din Bacău s-a schimbat considerabil, în peisaj intrând o vilă luxoasă şi o limuzină Bentley.

Atins de criză până-n măduva oaselor, Irinel a sărăcit într-un an, cât alţii în 10. Conform „Forbes 500 Miliardari", Columbeanu are acum o avere de 12 milioane, după ce în 2008 se lăfăia cu 120 de milioane în conturi.

El a închis fabrica de columbeanit de la Târgu Cărbuneşti. De asemenea, valoarea celor 50 de hectare de terenuri pe care le deţine în Ciolpani a scăzut drastic.

pexels Horoscop 28 octombrie
FotoJet (4) jpg
Rodica și Niculae Badalau jpg
finala chefi la cutite 2022 (1) jpg
simona gherghe jpg
Chefi la Cutite  Nosfe si Madalina Foto Mihai Stetcu jpg
foto1 bugetarib jpg
foto1 victor si zetab jpg
1 tratamente cu hrean jpg jpeg
Moisă Irod veteran din Sibiu ultimul soldat român din Garda Regală Sursă Brigada 30 Gardă „Mihai Viteazul” jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
20431309 1868359380158355 1385536714054017005 n jpg
Kim Kardashian, Kanye West, reguli de urmat 1  Sursa   Instagram jpg
loredana groza jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
cub claudia patrascanu gabi badalau png