Monica Anghel a dat jos 30 de kg: «Am păstrat o bluză, un pantalon și o fustă, să realizez cât am slăbit»

Ultima actualizare:

    Monica Anghel este foarte mândră cu silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna
Monica Anghel este foarte mândră cu silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna

Monica Anghel este foarte mulțumită de noua ei siluetă, de când a reușit să slăbească 30 de kilograme. Artista a revenit astfel la silueta pe care o avea la vârsta de 25 de ani, iar acum revine pe micul ecran în rol de concurentă a emisiunii «Te cunosc de undeva».

Monica Anghel va face echipă cu fratele ei mai mic, Alexandru, în cel de-al 14-lea sezon Te cunosc de undeva!, sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

“Am avut perioade în care am mai slăbit, doar că am făcut-o cu regimuri drastice și, evident, nu am reușit să mă mențin... Eu până acum nu-mi dădeam seama că am o problemă reală cu greutatea și mă simțeam ok în pielea mea, însă după ce am început să slăbesc am observat că mă mișc și mă simt din ce în ce mai bine”, spune ea.

Cum pentru o siluetă nouă e necesară o garderobă nouă, Monica a renunțat la aproape toate hainele, dar a păstrat doar trei dintre ele. “Psihologul cu care am lucrat, Violeta Kaparaliotis, mi-a spus să-mi păstrez o bluză, un pantalon și o fustă, pentru că vor exista momente când mă voi uita în oglindă și mi se va părea că n-am slăbit absolut deloc. Atunci să-mi pun pe mine o haină mai veche, ca să realizez cât am slăbit”.

Pentru că sunt foarte mulți aceia care vor să afle cum a dat jos mai bine de 30 de kilograme, Monica Anghel promite o carte în care va povesti de ce anume și cum a făcut să slăbească, cum se menține și cum reușește să-ți țină în frâu poftele culinare.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net