Monica Anghel, după operaţia la coloană: "Merg destul de greu, am anulat toate concertele!"

simeon stalpnicul png
Monica Anghel s-a operat la coloană în urmă cu trei lunifoto: arhiva personală

Monica Anghel (46 de ani) a scăpat de durerile chinuitoare la coloană după ce s-a operat de urgenţă în urmă cu zece zile la o clinică privată din Capitală, dar va mai dura o perioadă destul de lungă până va fi din nou în formă maximă. Deşi a trecut un hop, artista este conştientă că o aşteaptă o recuperare prelungită, repaus la pat şi multă odihnă pentru a putea să revină la activităţile ei obişnuite.

Monica Anghel s-a extrenat după operaţia pe care a suferit-o la coloană şi le-a mulţumit medicilor şi celor care îi sunt aprope în aceste momente critice. Artista a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie din cauza durerilor care nu mai încetau nici în urma administrării de medicamente puternice. Acum se află acasă şi a povestit prin ce a trecut în ultimele săptămâni.

simeon stalpnicul png
Monica Anghel se resimte încă după intervenţia complicată pe coloană pe care a suferit-o în urmă cu zece zilefoto: captură video

"Am fost operată de urgenţă pe coloană. Am avut dublă hernie de disc cu multiple fragmente, operaţia am făcut-o la un spital privat, unde totul a fost extraordinar, asistente, medici, brancardieri. Domnul doctor Marius Catană m-a operat sâmbătă seară (8 iulie), deşi era extrem de obosit, pentru că toată ziua avusese intervenţii. Realmente nu mai puteam de dureri, aşa că a trebui să intervină. 

Sunt acasă, merg destul de greu dar e normal. Medicii m-au asigurat că o sa-mi revin cu siguranta, dar trebuie să am foarte multă răbdare. Injectiile multiple cu calmante nu au mai avut niciun rezultat, aşa că a trebui să recurg la această varantă. Am anulat toate concertele, evenimente şi planurile de vacanţă, pentru că trebuie să stau cât mai mult timp în pat ca să pot să-mi revin. Totul e bine când se termină cu bine", a spus îndrăgita cântăreaţă.  

Monica Anghel avea de mai mulți ani dureri, așa că făcea fizioterapie, în speranța că va scăpa de bisturiu. Cu toate acestea, a trebuit să meargă de urgență la spital pentru ca medicii să o scape de probleme pe care le-ar fi căpătat din cauza unui berbec de 60 de kilograme, pe care s-a chinuit să-l pregătească pentru musafiri. Durerile au lovit-o instantaneu și au coborât până la laba piciorului, dar nu a mers la spital. Ulterior au consultat-o trei doctori neurologi și toți i-au spus că trebuie să se opereze.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub andreea banica animat gif
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
taul mare rosia jpeg
Hamutovski2 jpg
image
image
image
image
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png
cub ioana ginghină alexandru arsinel png