Monica Bârlădeanu, în cărţi şi pentru „Ferma Vedetelor 4”

Ultima actualizare:

    Monica Barladeanu a ieşit marţi, 20 iunie, la film
Monica Barladeanu a ieşit marţi, 20 iunie, la film

Monica Bârlădeanu, gazda reality-showului „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, a devenit foarte mondenă de când s-a întors în România, din Los Angeles. Am întâlnit-o la avanpremiera filmului „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, în care Sandra Bullock, Rihanna şi multe alte vedete feminine joacă rolurile principale. Un motiv în plus să o întrebăm despre planurile ei ca actriţă.

Click! Sunt cazuri, la Hollywood, când actorii joacă în mai multe filme deodată. Tu în câte filme sau seriale ai jucat în acelaşi timp?

Monica Bârlădeanu: Eu nu pot să jonglez cu două deodată, pentru că se încurcă personalităţile, sunt profiluri emoţionale diferite. Sunt convinsă că sunt unii care pot.

Sunt actori de la noi care joacă şi în 10 piese de teatru deodată...

Ei pot, eu nu! Aşa sunt, mă concentrez pe un rol. Prefer să fac lucrurile pe rând.

Ce faci în următoarea perioadă în România?

Filmez. O să fug până la Los Angeles, pentru că trebuie să rezolv câteva lucruri administrative, apoi filmez. Un pilot pentru un serial TV aici, apoi pentru un film, tot aici. Şi asta va fi în iulie şi august şi gata vara. Ambele sunt proiecte româneşti.


    Monica Bârlădeanu și mama ei, Minodora, în finla de la
Monica Bârlădeanu și mama ei, Minodora, în finla de la

Ai jucat în câteva seriale foarte cunoscute la Hollywood, “Nip/Tuck” – „Prietenie pe muchie de cuţit” şi „Lost – Naufragiaţii”. Ai păstrat legătura cu actorii din rolurile principale?

Cu Matthew Fox m-am revăzut la un party de sezon. Am rămas în contact cu regizorul. Cu cei de la “Nip/Tuck” a fost aşa ca la fabrică, am venit, am ieşit, am filmat şi gata.

Care sunt serialele în care ţi-ai dori să joci?

Mi-aş fi dorit să joc în “The Newsroom”, e foarte bun. Şi mai e unul care îmi place deosebit de mult şi care se numeşte “Strike Back”, nu ştiu cum a fost tradus la noi.

Ţi s-a întâmplat vreodată să te îndrăgosteşti de un partener de filmare?

Nu. Cred că mie îmi e imposibil. Ce simţi însă este o conexiune foarte puternică faţă de un alt om. Eşti obligat să vezi un spaţiu intim, o apropiere. Nici nu am văzut asta întâmplându-se foarte des.

Te vom vedea în noul sezon de la “Fermă”?

Probabil că da.

Click! spune!

PRO TV pregăteşte cel de-al patrulea sezon al reality-show-ului „Ferma Vedetelor”, iar sursele Click! ne-au confirmat că tot Monica Bârlădeanu va fi prezentatoare. Momentan se duc discuţii pentru perioada filmărilor, locul în care vor avea loc şi ce vedete ar trebui să participe.


    Secvenţă din filmul Ocean8
Secvenţă din filmul Ocean8

Ce film a văzut Monica Bârlădeanu

Filmul la care ne-am întâlnit cu vedeta este unul despre femei! Filmul reuneşte o distribuţie de excepţie, din care fac parte Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Surprinzătoare vor fi şi apariţiile unor celebrităţi internaţionale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova și, bineînțeles, „marea doamnă a modei” Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue. „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” va fi, în premieră din 22 iunie, şi pe marile ecrane din România.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
image
actualitate.net
image
actualitate.net