Monica Bîrlădeanu, sfaturi excepționale de viață! Cum să ne alegem prietenii

Ultima actualizare:

Prezentă în ultimul podcast al lui Mihai Morar, Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai frumoase femei din România, a oferit câteva sfaturi excepționale de viață, vorbind despre relație, conexiune și modul în care ne alegem prietenii.

Actrița din „Moartea Domnului Lăzărescu” și „Despre oameni și melci” a ajuns la o maturitate după care mulți tânjesc. În vârstă de 43 de ani, Monica Bîrlădeanu a avut destule dealuri de urcat în viață, însă acum pare mai echilibrată ca niciodată. 

Acest lucru a putut fi vizibil pe parcusul celor 120 de minute fascinante în care a conversat cu Mihai Morar în podcastul „Fain&Simplu”. Într-unul din momentele cele mai savuroase, vedeta a vorbit despre felul în care legăm o prietenie adevărată. Subiectul a fost mai mult decât interesant pentru urmăritori, în condițiile în care relațiile umane par a fi mai deconectate ca niciodată. 

„Cum ne alegem prietenii? Carei-i criteriul? Conexiunea! Ai conexiune sau nu? Ai rezonanță sau nu? Indiferent cum sunt ei. Unii sunt funny, unii nu-s funny, dar nu mai contează. Unii sunt afectuoși, unii sunt foarte reci și reținuți... că n-au primit din copilărie de la mămica și de la tăticu. Trebuie să ți-i asumi cu totul, cu ce sunt ei, fără să mai iau cu penseta doar partea care-mi hrănește mie nevoia de entertainment”, a precizat Monica Bîrlădeanu în timpul podcastului.

Sfaturi de viață de la Monica Bîrlădeanu! Cum știi când ai o conexiune cu un om?

Întrebată cum simte o persoană că are o conexiune adevărată cu un alt om, vedeta a oferit un răspuns plin de înțelepciune, explorând și coordonatele care îți arată că ești într-o relație reală de prietenie.

„O să simți că dialogul/discuția curge, curge despre orice. O să simți că nu există o sincopă «aoleo asta-i o zonă de disconfort». Din nou, în momentul în care ești tu un om care are porțile deschise poți să ai o conexiune reală și autentică”, a declarat Monica Bîrlădeanu în podcastul „Fain&Simplu” al lui Mihai Morar.

Monica Bîrlădeanu, sfaturi despre prietenie: „Atunci știi că ai o relație dincolo de conexiune”

Fosta prezentatoare a show-ului „Ferma Vedetelor” a explicat foarte frumos ce înseamnă să ai o relație dincolo de conexiunea inițială, dar și ce presupune o prietenie adevărată.

„Să faci ceva pentru celălalt nu pare un efort. Când ai tu de făcut ceva și alege să faci pentru el, nu o treci la sacrificii.

Când îi împrumuți mașina și ți-o aduce zgâriată, dar îți promite că o va repara, nu îi reproșezi și îi spui «bine că n-ai avut accident și n-ai pățit ceva».

Când ai pus relația cu el deasupra lucrurilor materiale, atunci știi că ai și o relație dincolo de conexiune”, a declarat actrița.

În vârstă de 43 de ani, Monica Bîrlădeanu a jucat în filme românești de succes, în cateva seriale americane, iar în ultimii ani a putut fi văzută în producția „Vlad”, în care a apărut în 33 de episoade în rolul personajului Carla.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net