Monica Bîrlădeanu, zile grele în America: «Nu aveam niciun prieten»

Ultima actualizare:

    Monica Bîrlădeanu trăiește de ani buni în AmericaFoto: arhivă personală
Monica Bîrlădeanu trăiește de ani buni în AmericaFoto: arhivă personală

Monica Bîrlădeanu (37 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei din România. S-a mutat de câțiva ani în America, în Los Angeles, unde are o casă de producție. Acum simte că aparține acelui loc îndepărtat de casă, unde și-a construit o viață nouă. A jucat în câteva filme, unde apărea sub numele de Monica Dean, dar acum s-a implicat și în alt tip de proiecte.

Despre viața sa de la începutul aventurii americane, dar și despre perocupările de acum, actrița din Iași a povestit pentru cei de la Antena Stars. A pus pe primul plan ideea de a face din propria persoană "un proiect personal", la care a muncit continuu indiferent de locurile în care a fost sau de persoanele pe care le-a întâlnit. 

A avut curaj să-și urmeze visul american, iar asta a dat rezultate. Nu i-a fost ușor, mai ales că nu stăpânea foarte bine engleza și nici nu avea pe nimeni care să-i fie apropiat. "Eu am făcut din mine un proiect personal. Mi-a fost greu la început. Engleza pe care o ştiam o înţelegeam doar eu. Era foarte dificil. Nu aveam niciun prieten, pe nimeni. Șase luni nu mi-a sunat telefonul. Atunci când mi-am făcut prieteni, mi-a fost greu să întrețin relațiile. Felul în care oamenii de acolo socializează e diferit, Los Angeles este un oraș foarte mare, iar oamenii nu se văd așa frecvent ca aici, unde prietenii devin familie. Am aterizat într-o țară a cărei limbă nu o vorbeam foarte bine, lipsită de orientare în spațiu, fără prieteni și fără niciun fel de informație. Am făcut-o din inconștiență și curaj, aveam nevoie și de adrenalină. Pot să călătoresc mereu, pot să călătoresc din valize ani de zile. Am început să am o dorință foarte mare de a aparține unui loc. Deocamdată am treabă în Los Angeles. Probabil că o viață de familie va decide unde mă voi stabili", a povestit frumoasa bruentă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net