Monica Davidescu: «Nici scările nu pot să le mai urc» EXCLUSIV


  Monica Davidescu s-a ales cu ligament colateral parţial rupt la piciorul stâng şi cu meniscul rupt și cartilajul desprins şi ligament încrucişat anterior parţial rupt, la cel drept
Monica Davidescu s-a ales cu ligament colateral parţial rupt la piciorul stâng şi cu meniscul rupt și cartilajul desprins şi ligament încrucişat anterior parţial rupt, la cel drept

La aproape trei ani de când a participat la emisiunea “Dansez pentru tine”, Monica Davidescu resimte din plin urmările accidentării. Actriţa a apelat la ajutorul unui cunoscut kinetoterapeut, care îi ”repară” pe fotbaliştii stelişti.

Vrea nu vrea, Monica Davidescu (42 de ani) face recuperare după recuperare pentru a putea face faţă durerilor pe care le are din toamna anului 2012. ”Sunt din nou în echipa de recuperare genunchi, cu colegi mai noi şi mai vechi. Dar mai facem şi câte o întâlnire amicală la şeful de recuperare, însă fără exerciţii, fără chinuială, fără transpiraţii”, a explicat actriţa, după ce a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare şi ”maestrul” Ovidiu Kurti.

Iar acesta este nimeni altul decât unul dintre cei mai cunoscuţi kinetoterapeuţi români, care a revenit de curând la echipa de fotbal Steaua Bucureşti, după un an, perioada în care a lucrat pentru Al Hilal din Arabia Saudită.

”Ovidiu e un prieten pe care mi l-a recomandat medicul meu. Fac cu un profesionist cât pot, cât să-mi ţină bine ligamentele. Am reluat în perioada asta pentru că atunci când urc scările am probleme. Dacă nu se face recuperare permanentă nu pot trece peste dureri”, a declarat, marţi (30 iunie), pentru Click! Monica Davidescu.

Pentru acest chin, dar şi pentru că vrea să-şi recupereze banii cheltuiţi pe intervenţiile medicale, artista este în război cu PRO TV. A deschis un proces la Judecătoria Buftea, iar avocatul ei şi cel al Media Pro Entertainment, compania care producea show-ul “Dansez pentru tine”, au încercat în zadar, recent, să ajungă la o înţelegere. Aşa că apărătorii celor două părţi se vor întâlni, din nou, în faţa judecătorului pe 23 septembrie. Monica Davidescu s-a accidentat grav, în toamna lui 2012, în cel de-al 13-lea sezon de la  “Dansez pentru tine”. În timp ce repeta dansul în ploaie, alături de partenerul ei, George Boghian, băiatul a alunecat şi a căzut peste ea. Piciorul drept a fost mai grav afectat şi a fost nevoită să se supună unor intervenţii chirurgicale.

Ovidiu Kurti, școlit la cele mai importante clinici din Europa

Tânărul Ovidiu Kurti (36 de ani) e unul dintre cei mai buni kinetoterapeuți din România. A lucrat ani la rând la o clinică în Târgu-Mureș, apoi a plecat la specializare la celebrul spital ”Isokinetic”, din Italia. A făcut practică un an la Milano și Bergamo, apoi la Chelsea. Mai mult decât atât, după ce l-a recuperat miraculos pe fotbalistul Cristi Bud, cel care suferise o accidentare extrem de gravă, Kurti a fost invitat să prezinte cazul la Congresul Mondial de recuperare medicală a sportivilor.

Ovidiu Kurti, școlit la cele mai importante clinici din Europa
Ovidiu Kurti, școlit la cele mai importante clinici din Europa

Continuă lupta și cu banca

Monica Davidescu şi soţul ei, Aurelian Temişan (43 de ani), nu renunță nici la bătălia pe care o duc de ceva vreme și cu banca la care sunt datori vânduți. Cei doi artiști au cerut recent judecătorilor să le reexamineze cererea care le-a tot fost respinsă, prin care speră să scape de povara ratelor în franci elveţieni.

Și Viziru s-a mutilat tot la PRO TV, în finala de la «Ferma Vedetelor»!

A stat trei luni în „Ferma Vedetelor” (PRO TV), departe de civilizaţie, a muncit pe brânci, iar ghinionul l-a lovit tocmai în finală. Augustin Viziru (34 de ani) nu a mai ajuns să se dueleze pentru premiul de 50.000 €, după ce şi-a retezat cu toporul tendoanele din zona degetului mare, de la mâna stângă. Nenorocirea s-a întâmplat în timpul probei de tăiat lemne.

Marţi (30 iunie), la fix o lună de la accident, Augustin a anunţat pe o reţea de socializare că a scăpat de atelă şi de bandaje, dar că va avea nevoie de multă recuperare pentru a-şi folosi din nou degetul, la capacitate maximă. Din imagini se vede clar că rana a fost extrem de serioasă.

30 mai Viziru și-a retezat degetul mare în finala de la “Fermă”
30 mai Viziru și-a retezat degetul mare în finala de la “Fermă”

30 iunie  Actorul și-a dat jos bandajul și atela
30 iunie  Actorul și-a dat jos bandajul și atela
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg