Monica Davidescu și Anca Țurcașiu, secretele căsniciilor longevive. «Nu au fost toate clipele roz»

Ultima actualizare:

    2020. Ei au sărbătorit 23 de ani de mariaj în Peru, unde se află în vacanţă
2020. Ei au sărbătorit 23 de ani de mariaj în Peru, unde se află în vacanţă

După valul de divorţuri din showbiz, iată că există şi cupluri fericite care îşi serbează căsniciile. Este vorba despre Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu, care au serbat luni 23 de ani de căsătorie, şi Monica Davidescu şi Aurelian Temişan care se iubesc de 25 de ani. Click! a aflat secretul lor!

Într-o eră în care divorţurile sunt la modă, există şi excepţii de la regulă! Ieri, două cupluri şi-au serbat căsnicia cu zâmbetul larg pe buze, extrem de fericiţi, şi nu este vorba de câţiva ani de căsnicie, ci de zeci de ani! Spre exemplu Anca Ţurcaşiu (49 de ani) şi medicul Cristian Georgescu (51 de ani) au împlinit 23 de ani de căsnicie şi au preferat să serbeze acest moment. Şi-au făcut cadou o vacanţă în străinătate, mai precis în Peru, unde s-au distrat ca doi adolescenţi, iar pozele sunt grăitoare. Au vizitat obiective turistice, s-au bucurat de preparatele zonei şi au cumpărat lucruri simbolistice de care s-au bucurat copilăreşte. „De 23 de ani împreună! Ca şi azi, prin lumea largă! La mulţi ani, iubirea mea!”, a scris Anca Ţurcaşiu pe Facebook.

1997. Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu şi-au început relaţia pasional
1997. Anca Ţurcaşiu şi Cristian Georgescu şi-au început relaţia pasional

Deşi în urmă cu câţiva ani au apărut zvonuri că au divorţat, Anca Ţurcaşiu a spus care este secretul unei căsnicii longevive. „Am renunţat la încăpăţânările mele de Tăuroaică, am învăţat valoarea răbdării şi a acceptării. Cristi s-a adaptat şi el, la rândul lui, a devenit mai tolerant şi mai relaxat”, a povestit artista pentru revista „Formula AS”.

Un alt cuplu a sărbătorit luni un sfert de veac de la căsătorie. Monica Davidescu (47 ani) şi Aurelian Temişan (47 ani) se iubesc mai mult ca oricând, iar actorul a făcut o postare extrem de emoţionantă. „25 de ani. Sfert de veac. 13 ianuarie 1995... 13 ianuarie 2020. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aş vrea să mă prezinte), aş fi putut anticipa că vor trece anii aşa, i-aş fi spus: «domnişoara Monica, prezintă-mă simplu... soţul tău!»”,  a scris Temişan pe conturile sociale. 

Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sunt mai frumoşi după 25 de ani împreună
Monica Davidescu şi Aurelian Temişan sunt mai frumoşi după 25 de ani împreună

Însă şi ei au tecut prin perioade critice. „Nu au fost toate clipele roz. Am trecut prin diverse probleme, nu neapărat legat de noi doi, ci de conjunctură. Ea şi-a pierdut tatăl, eu părinţii. Mama a murit la 11 luni după tata. Dar aceste momente te leagă şi mai tare dacă în acel cuplu există ceva. Ne-am crescut unul pe celălalt, avem mult mai mulţi ani împreună, 25, decât cei 23 cât am stat singuri. Anul acesta facem amândoi 48 ani. Cu Dora (fiica lor – n.r.) începem al doilea pătrar, de 9 ani ne înfrumuseţează viaţa şi sufletul şi ne luminează drumurile”, a spus artistul, pentru Click!. Am aflat şi secretul căsniciei longevive. „Să nu ai secrete sau mai bine zis să nu pui limite în aşteptare vizavi de celălalt ca să te surprindă de fiecare dată cu ceva nou. Dacă ai aşteptări, obligatoriu ai deziluzii. E un altfel de loterie, niciodată nu ştii dacă e lozul câştigător cel din faţa ta”, ne-a mai spus Aurelian Temişan.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net