Monica Gabor, «Cenușăreasa» de la Bacău, a devenit profesoară de engleză în Beverly Hills

Ultima actualizare:

    Monica Gabor este  profesoară suplinitoare la  ”Beverly Hills Unified School  District Instructional Center”.
Monica Gabor este profesoară suplinitoare la ”Beverly Hills Unified School District Instructional Center”.

De cinci ani a părăsit ţara pentru America, sau ”Tărâmul Făgăduinţei”, cum i se mai spune. Fix cu ideea de a avea un viitor mai bun a plecat şi Monica Gabor şi iată că i-a surâs norocul. Cu ambiţie multă fosta soţie a lui Irinel Columbeanu a devenit profesoară suplinitoare la o şcoală din Beverly Hills. Ea le predă limba engleză copiilor de imigranţi.

Este dovada vie a faptului că dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, reuşeşti! Din ”Cenuşăreasa” de la Bacău, Monica Gabor trăieşte visul american, la 10.000 de kilometri de ţara natală. Nu este vorba despre o reuşită pe plan amoros, chiar dacă unii s-au grăbit să creadă că milionarul chinez Mr. Pink îi asigură traiul de prinţesă, motiv pentru care Moni nu ar trebui să mai muncească. Iată că, din contră, este vorba de o performanţă chiar în plan profesional, întrucât fosta soţie a lui Irinel Columbeanu şi-a dorit să fie independentă şi să îşi câştige singură banii de buzunar. Ea a dat podiumul de fotomodel,  pe catedră, întrucât Monica Gabor a fost acceptată ca profesor suplinitor la lecţiile de limba engleză a imigranţilor, la ”Beverly Hills Unified School District Instructional Center”.

Aşa arăta în 2004,  când locuia în Bacău
Aşa arăta în 2004, când locuia în Bacău

“E un sentiment foarte plăcut să predai. În primul rând, predau din inimă pentru că mă identific cu imigranţii şi, în al doilea rând, predau ce ştiu din cărţi. Mă determină pe mine să învăţ pentru mine însămi din ce în ce mai mult, pentru că vreau să împart cu ei cât mai mult din ce studiez. Este obositor, dar foarte satisfăcător. Sunt multe ore de pregătire înaintea cursurilor propriu-zise. Mă simt foarte bine în această postură, mi-e drag să fiu la şcoală.

Se îmbracă elegant  şi la catedră
Se îmbracă elegant şi la catedră

Am început să învăţ engleza din clasa a cincea, mereu mi-a plăcut. În clasa a 11-a deja am primit diplomă de competenţe lingvistice excelente în limba engleză. Când începi să călătoresti, înveţi cu adevărat orice limbă străină, nu numai limba engleză. Când te muţi într-o altă ţară te obişnuieşti să vorbeşti în ritmul şi dialectul lor.

Monica se iubeşte de cinci  ani cu asiaticul Mr Pink
Monica se iubeşte de cinci ani cu asiaticul Mr Pink

Este greu la început, ţi se pare că toată lumea vorbeşte prea repede, pentru că până traduci în română ce ţi s-a spus, ei trec deja la propoziţia următoare”, a declarat Monica pentru perfecte.ro. Deşi locuinţa ei se află în Malibu, relativ aproape de Beverly Hills,  bruneta ajunge la Mr Pink doar în weekend.

”În timpul săptămânii stau în Beverly Hills pentru că merg la şcoală, weekend-urile le petrec în Malibu. Când sunt în Beverly Hills încep cursurile de la 9 dimineaţa şi termin la ora 4 după amiaza. Acest lucru îl fac de trei ori pe săptămână, în zilele libere mă văd cu prietenii, merg la întâlniri de afaceri cu Pink şi mă duc cu Anthony (fiul lui Mr. Pink – n.n.) la karate. În weekend-uri stăm, în general acasă, gătim, avem grijă de casă (curăţenie, etc.) şi ne uităm la filme cu Anthony. Alte dăţi mergem la tot felul de locuri de joacă sau la Santa Monica Pier, unde este un parc de distracţii”, a mai povestit Monica pentru aceeaşi publicaţie. 

Locuiește într-o vilă de 3,5 milioane de dolari

Casa are sală de fitness și vinotecă
Casa are sală de fitness și vinotecă

Locuinţa lui Mr. Pink, bărbatul cu care Moni şi-a refăcut viaţa după divorţul de Irinel, din 2011, este evaluată la 3,5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri. Reşedinţa lui Mr. Pink este populară în SUA, pentru că mai mulţi solişti de hip-hop au „antamat-o” pentru diverse filmări. În plus, la reşedinţa afaceristului chinez, Irinuca o va regăsi şi pe mătuşa Ramona, sora mamei ei, dar şi pe Anthony, fiul pe care Mr. Pink îl are dintr-o relaţie anterioară. 

Catrinel Sandu predă coregrafia la Sarasota

Fericire totală pentru Catrinel Sandu (42 de ani), fosta ”bebeluşă” de la Cronica Cârcotaşilor (Prima TV). Frumoasei  vedete i s-a schimbat total viaţa după divorţul de Gabi Trifu, tenismanul care a înşelat-o timp de trei ani. Vedeta şi fiicele sale, Sara (10 ani) şi Lara (7 ani), s-au mutat în Sarasota, într-o casă superbă, de 240.000 $. Şi pe plan profesional s-au schimbat lucrurile. Dacă înainte lucra la o şcoală de dans part time, ea a fost angajată încă de anul trecut cu normă întreagă la ”Manatee School for the Arts”, unde predă coregrafia. Ea câştigă în jur de 50.000 de euro pe an şi se bucură de multe avantaje întrucât are carte de muncă. 

Citește și:

EXCLUSIV! Ramona Gabor s-a întors în ţară şi a avut un şoc legat de tatăl ei: «Nu este bine deloc»

Pe Irinel Columbeanu îl va durea sufletul când va vedea pozele astea! Irinuca, nedezlipită de tatăl vitreg

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net