Monica Gabor îl vrea la puşcărie pe fratele prietenei sale pentru 4.000 € EXCLUSIV

image
Monica Gabor și-a refăcut viața în America, alături de Mr. Pink, după divorțul de Irinel Columbeanu. Acum, o mai leagă de țară fiica și procesul

Îşi vrea şi ultimul bănuţ înapoi. Monica Gabor nu l-a iertat nici acum pe fratele prietenei sale, Daniel Apostol, iar acesta a fost trimis în judecată pentru furt. Mai mult, fosta soţie a lui Irinel Columbeanu s-a constituit parte civilă în dosar pentru a-şi recupera în totalitate “comoara”.

La mâna judecătorilor, aşa este acum Daniel Apostol, fratele Mădălinei, cea mai bună prietenă a Monicăi Gabor. Pentru că nu au ajuns la o înţelegere, în dosarul în care acesta este acuzat că i-a furat, la începutul anului 2014, bijuterii (de peste 150.000 de euro) şi bani (10.000 de euro), bărbatul nu a scăpat de problemele cu legea. El a fost trimis în această lună în judecată şi îşi aşteaptă pedeapsa.

Monica Gabor şi-a primit bijuteriile înapoi, însă nu şi toţi banii, şi nu vrea să audă de vreo împăcare până nu-şi vede şi ultimul leu furat. Ar mai fi vorba de vreo 4.000 de euro, după ce sora hoţului i-ar fi dat din buzunarul ei 6.000 de euro, pentru a mai acoperi din prejudiciul rămas. Chiar dacă Mădălina este prietena ei, a susţinut-o moral la divorţul de Columbeanu şi o primeşte în casa ei de fiecare dată când vine din America, Monica nu a ţinut cont că hoţul este chiar fratele acesteia.

image
Moni, alături de prietena ei cea mai bună, Mădălina Apostol

Mădălina i-ar fi plătit deja 6.000 de euro

“Monica a zis în prima fază că-l iartă pe Apostol, dar a minţit. Iată că pentru numai 4.000 de euro, ea nu vrea să-şi retragă deloc plângerea. Vrea să-l vadă pe fratele Mădălinei în puşcărie dacă nu-şi primeşte toţi banii. Mi se pare un act de mojicie din partea acestei femei având în vedere că Mădălina i-a achitat din banii ei vreo 6.000 de euro până acum. Chiar dacă a furat acele bunuri, Mădălina nu are cum să-l urască, doar e fratele ei. Monica putea să renunţe la proces, că banii îi primea cu siguranţă până la ultimul leu, dar asta înseamnă prietenia pentru Monica”, a declarat pentru Click! o amică de-a fostei doamne Columbeanu.

Un prim termen al procesului a fost stabilit la începutul lunii viitoare, iar Monica s-ar putea trezi  oricând citată pentru a fi prezentă în sala de judecată. Aşadar, va trebui să bată mii de kilometri şi să scoată mii de euro din buzunar pentru biletele de avion, pentru a veni în România. Fiica ei ar fi singura care s-ar bucura de aceste călătorii, deoarece şi-ar vedea mama mai des.   

I-au găsit bijuteriile sub cuşca lui Grivei

image

Monica Gabor a avut mare noroc, anul trecut, când i-au dispărut bijuterii preţioase din seiful prietenei sale, Mădălina Apostol. La numai două săptămâni de la furt, poliţiştii au reuşit să dea de urma «tezaurului». Fratele Mădălinei Apostol, Daniel, le îngropase în localitatea Valea Dragului, din judeţul Giurgiu, sub cuşca unui câine. “Monica m-a sunat imediat cum a aflat de acel jaf, să mă roage să o ajut să recupereze bijuteriile. I-am zis că vom găsi noi o soluţie. Printre bijuteriile furate se afla şi un Rolex pe care i l-am făcut cadou când a împlinit 21 de ani, ea fiind proprietarul cu numărul 100 în lume. Tot acolo era şi un diamant, pe care i l-am luat Irinei la botez, avea numele ei gravat cu laser», ne-a mărturisit atunci Irinel Columbeanu. 

Ce a furat

1. Inel cu perlă şi smarald    8.000 € 

2. Verighetă    5.000 € 

3. Inel de logodnă    20.000 € 

4. Lanţ aur alb    1.000 € 

5. Colier Chopard cu diamante    12.000 € 

6. Lanţ aur    1.000 € 

7. Ceas Rolex personalizat    75.000 € 

8. Ceas Chopard cu diamante    20.000 € 

9. Ceas alb cu diamante    15.000 € 

10. Ceas Rolex cu diamante    25.000 € 

11. Cercei Chopard 

cu diamante    3.000 €

image
Click! v-a prezentat pe larg, anul trecut, detalii despre furtul bijuteriilor

image
Click! v-a prezentat pe larg, anul trecut, detalii despre furtul bijuteriilor
Ion Hristescu png
horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
harry camilla charles afp jpg
pistolul cu bile bacau jpeg
image
image
image
image
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg
cub laura cosoi png
3 paula seling png png