Monica Gabor, mama-perfectă, Ramona, afacerista familiei. Cum arată viaţa celor două surori

Ultima actualizare:

    Monica, alături de băieţelul lui Mr. Pink
Monica, alături de băieţelul lui Mr. Pink

Rar mai aflăm câte ceva despre surorile Gabor. După ce au plecat din România, Monica în America şi Ramona în Dubai, ele au devenit mai discrete cu viaţa lor. Iată că zilele trecute, Monica (33 de ani) a publicat pe conturile sociale o fotografie în care se află alături de băieţelul lui Mr. Pink, iubitul ei milionar.

Fosta divă de la Izvorani spune că e o mamă bună pentru fiul omului de afaceri, alături de care şi-a refăcut viaţa în America şi cu care trăieşte în lux la Malibu. Acolo se află şi Irinuca (14 ani), care s-a mutat la mama ei după ce tatăl, Irinel Columbenu, a avut probleme cu banii. Toţi patru se înţeleg ca o adevărată familie, iar Moni e mămica perfectă pentru amândoi copiii.


    Ramona Gabor
Ramona Gabor

Sora ei însă nu a simţit nevoia să se aşeze la casa ei. Ramona a pornit o afacere cu parfumuri în Dubai, în noiembrie anul trecut, şi se pare că-i merge de minune. “Gabor Prive” e denumirea brandului cu esenţe speciale de lux, unisex, cu note de grapefruit, lavandă, artemisa.

Vânzările online pe pagina de Instagram a româncei sunt destul de mari, astfel că bruneta nici nu mai are nevoie să meargă la prezentări de modă şi alte joburi de imagine. Un parfum se vinde cu preţuri între 300 şi 500 de lei, iar Ramona spune că are câte 10-20 de comenzi pe zi. 

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
Bradley Cooper (3) jpg
dan negru facebook jpg
Sean Connery, alături de Pamela Salem (stânga) și Barbara Carrera (dreapta), din distribuția filmului ”Never Say Never Again” (1983) jpeg
mihai bobonete copii jpg
halle bailey mica sirena jpg
florin dumitrescu instagram jpg
cub silvia chifiriuc png
image
actualitate.net
image
actualitate.net