Monica Gabor, mesaj dur după ce Andrei Ștefănescu a făcut glume despre ”fiul adoptiv”


    Monica GaborFoto Instagram
Monica GaborFoto Instagram

Monica Gabor a publicat un mesaj pe Facebook în care a tras un semnal de alarmă împotriva rasismului, făcând aluzie la declarațiile făcute de Andrei Ștefănescu la adresa fiului ei ”adoptiv”.

Andrei Ștefănescu și-a început de curând cariera în lumea televiziunii, de când a primit postul de prezentator la Antena Stars, însă într-o ediție difuzată de curând în direct, el a enervat-o pe Monica Gabor printr-o remarcă. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a publicat o fotografie cu „fiul adoptiv” al iubitului ei chinez, Mr. Pink, iar Andrei Ștefănescu a făcut o serie de remarci pe care Monica le-a interpretat a fi discriminatorii.


    Monica Gabor și fiul lui Mr PinkFoto Instagram
Monica Gabor și fiul lui Mr PinkFoto Instagram

„Ador copiii, mai ales acest băiețel minunat, fratele Irinei”, a scris inițial Monica Gabor în dreptul fotografiei. A urmat apoi comentariul deplasat a lui Andrei Ștefănescu: „Cum l-a făcut cu ochii ăia? S-o fi scremut? Îhhh”. Iar prezentatorul nu s-a oprit aici: „Pe viitor fac și eu unul așa!”, a mai spus Andrei Ștefănescu.

La scurt timp Monica Gabor a publicat un mesaj în care și-a apărat „fiul adoptiv” și a declarat că nu suportă rasismul, ba mai mult, a sesizat Antena 1 pentru faptul că a promovat rasismul.

„Este normal să promovați rasismul? Cine crede că este normal să fii judecat pentru felul în care arăți? Cine consideră că este normal să se râdă de un copil nevinovat? Anti-Discrimation (organizație americană anti-discriminare), CNCD (Consiliul Național de Combatere a Discriminării), UNICEF. Discriminating against an Asian boy on national television”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
masina cu lemne furate din padure jpeg
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Anamaria Prodan
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
Ivana Knoll FOTO Instagram png
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg