Monica Iagăr s-a măritat a doua oară şi şi-a botezat bebeluşul. Ce ţinută a purtat fosta atletă


    Monica Iagăr s-a măritat a doua oară Foto: Mihai Ionescu
Monica Iagăr s-a măritat a doua oară Foto: Mihai Ionescu

Planetele s-au aliniat cum trebuie şi viaţa Monicăi Iagăr (46 de ani) este acum un film romantic după multe drame personale din trecut. Fosta campioană s-a măritat sâmbătă (26 octombrie) la Biserica Sf. Spiridon Vechi, cu Cristi Neacşu, fost campion la judo. El este bărbatul alături de care sportiva şi-a găsit liniştea în urmă cu patru ani după o perioadă de tumult în urma divorţului de Cosmin Cernat. Cei doi au împreună şi un copil, pe care l-au creştinat în aceeaşi zi. Cel mic poartă numele Efrem.

Monica Iagăr este în al nouălea cer şi asta nu de azi sau de ieri. Viaţa ei a luat o turnură neaşteptată după despărţirea de prezentatorul Exatlon, Cosmin Cernat, alături de care are două fete, Maya (10 ani) și Ayana (16 ani). Fosta mare campioană la săritura în înălţime s-a căsătorit sâmbătă cu Cristi Neacşu, bărbatul care o împlineşte sufleteşte de câţiva ani, şi căruia i-a dăruit de două luni un băieţel perfect sănătos.


    Monica Iagăr s-a măritat a doua oară Foto: Mihai Ionescu
Monica Iagăr s-a măritat a doua oară Foto: Mihai Ionescu

Monica iagăr a îmbrăcat pentru această ocazie specială o rochie bleumarin, o culoare  închisă pentru o mireasă, pe care a îndulcit-o însă cu buchetul de flori multicolore. Emoţionată, fosta atletă a intrat din biserică în jurul orei 14.30 cu bebeluşul în braţe, cu care s-a asortat perfect, cel mic find şi el îmbrăcat tot în haine bleumarin. Fotoreporterii Click! au surpins imagini savuroase cu mama Monica Iagăr care îşi priveşte cu tandreţe băieţelul. 

Monica Iagăr și-a botezat băiețelul
Monica Iagăr și-a botezat băiețelul

Monica Iagăr a rămas însărcinată după fertilizarea in vitro 

În vârstă de 46 de ani, Monica Iagăr a mărturisit într-un interviu recent că-și mai dorea foarte mult un copil. ”Mă numesc Monica Iagăr, cred că toată lumea mă știe ca sportivă, dar am venit aici să vă povestesc despre ce am făcut și fac mai departe pentru a deveni mamă. Probabil că se știe că am două fetițe, și atunci când ai două fetițe, vrei și un băiat.

La dublul eveniment au participat prietenii și apropiații familiei
La dublul eveniment au participat prietenii și apropiații familiei

Nu contează vârsta, am 46 de ani și cred că vârsta este cea mai mică poblemă, cel puțin pentru mine. O să spuneți «da, este sportivă»”, dar nu înseamnă că dacă sunt sportivă, sunt și sănătoasă. O luptă care durează de doi ani și sper să fie cu succes. Am pierdut o sarcină în patru luni și era așa, am zis ok, ca la olimpiadă, lasă că mai mergem săptămâna viitoare, mai concurăm, mai vedem ce facem. Probabil că sunt momente în care cazi și de-a lungul acestor ani, sunt femei care renunță. Nu ai voie să renunți, eu am încercat, până să ajung la o formă finală. Am încercat toți doctorii din București. Toată lumea spunea că infertilitatea și ginecologia sunt o știință. Am zis «dați-mi o soluție». Mă duc la cineva care îmi dă o soluție viabilă și cu o concluzie clară. Da, probabil că asta m-a și motivat, dar m-a motivat mult pentru că am văzut multă lume care bâjbâie și nu știe încotro să te îndrepte. Face o poveste, o întâlnire, îți prezintă a, b, c, d, dacă vrei îți alegi ce drum vrei, ce linie, te duci acasă și ești nedumerită pe unde să te duci. Dar nu e o luptă, nu e un război. Te războiești cu doctorii, cu știința? Nu. Trebuie să fii optimist, să crezi, pentru că nu ai cum să realizezi”, spunea Monica Iagăr.

Monica Iagăr s-a măritat a doua oară
Monica Iagăr s-a măritat a doua oară

După divorţul de Cosmin Cernat, Monica Iagăr se iubește cu Cristi Neacșu

De mai bine de patru ani Monica Iagăr și-a regăsit fericirea și liniștea sufletească alături de Cristi Neacșu, fost campion la judo. Cei doi își doreau foarte mult să devină părinți de băiat. „Ne doream un băiețel și Dumnezeu ne-a dat ceea ce ne-am dorit. Credința în EL ne-a făcut să ne dorim să devenim părinți”, a declarat vedeta pentru revista VIVA. 

Monica a apelat la fertilizarea in vitro și, până să rămână însărcinată cu Efrem, a trecut prin experiența dureroasă a pierderii unei sarcini.

„Pierderea unei sarcini este dureroasă, dar nu m-a împiedicat să merg mai departe. Această experiență te face puternică și mai aprigă. Am căutat soluții în stânga și în dreapta până când cineva mi-a dat soluția pe care eu o așteptam. Și aș vrea să îi mulțumesc medicului Băluță Mari- lena, care m-a încurajat și care a fost alături de mine tot timpul. Cred că s-a înțeles deja că această sarcină este prin fertilizare in vitro, și acest lucru nu se poate fără un medic care să fie implicat. Asta a făcut doamna doctor, s-a implicat și a reușit”, a mai declarat ea.


    Monica Iagăr și-a botezat băiețelul Foto: Mihai Ionescu
Monica Iagăr și-a botezat băiețelul Foto: Mihai Ionescu

Monica Iagăr, căsătorită 9 ani cu Cosmin Cernat

La 10 ani de la divorţul de Cosmin Cernat, Monica Iagăr este mireasă pentru a doua oară, la braţul lui Cristi Neacşu, şi el sportiv de performanţă. Cei doi s+au destrămat după ce prezentatorul tv ar fi călcat strâmb. Aşadar, în 2009 s-a produs ruptura în cănicia Monicăi Iagăr. Atunci, Cosmin Cernat se despărţea de fosta atletă  după o căsnicie de 9 ani, iar în 2011 se însura cu Mădălina Moroşanu, despre care au circulat bârfe că ar fi fost principalul motiv al divorţului. Frumoasa blondă l-a cunoscut pe Cosmin Cernat în 2007, pe vremea când erau colegi la Kanal D. El administra departamentul de Ştiri Sportive, iar ea prezenta Matinalul postului, de unde a trecut la secţia Sport, unde şef era chiar Cernat. Relaţia lor, oricât de solidă ar fi acum, a făcut mare tam-tam în presă, iar antologice sunt declaraţiile Monicăi Iagăr, care n-au rămas fără răspuns din partea rivale. "Daca nu era ea, era alta. Una din cele multe. Întotdeauna exista riscul acesta. Eu am trăit cu teama aceasta, dar mi-a ajuns. Acum este ea, dar urmează şi altele, pentru că unele aşa s-au învăţat, să se agaţe de un bărbat ca să ajungă vestite. În cazul meu a fost altceva. Eu am devenit cunoscută până să fiu cu Cosmin şi nu am făcut sex oral ca să câştig medalii de aur şi să ajung cineva. Eu chiar am muncit din greu. Altele asta fac pentru a deveni cunoscute. Ani de zile am fost doar eu şi ştacheta şi, când am ajuns sus, atunci a apărut el", declara Monica Iagăr.

Monica Iagăr este nedespărţită de bebeluşul său
Monica Iagăr este nedespărţită de bebeluşul său

În urma acestor declaraţii, Mădălina Moroşanu a explicat cum a ajuns iubita lui Cosmin Cernat. “Eu nu am distrus familia nimănui. Nu am fost şi nu sunt amanta nimănui. Sunt o femeie divorţată, iar Cosmin nu este căsătorit. Toate scandalurile mediatice, dezvoltate unilateral de Monica Iagăr, nu prea au dat roade. Oare se va opri vreodată? Cu siguranţă, da! Însă numai atunci când va realiza că tatăl copiilor ei (din fericire pentru copii) este un bărbat prevăzut cu creier, suflet şi voinţă personală. Un bărbat care, culmea, chiar nu este o marionetă sau un obiect de negociat între două femei. Cosmin Cernat este un bărbat normal care - în general- dacă vrea să plece, pleacă! Iar dacă vrea să rămână, rămâne!”, declara Mădălina în 2010.

Citeşte şi: 

Cum a început scandalul dintre femeile lui Cosmin Cernat. «Dacă nu era ea, era alta. Una din cele multe!»

EXCLUSIV Monica Iagăr, chinuită de trei operaţii

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg