Monica Tatoiu, aere de mare vedetă cu propriul șofer! Uite ce fițe are

image
Monica Tatoiu (59 de ani)foto: Click!

Cei care au bani mulţi tind, de multe ori, să uite de unde au plecat şi să-i critice pe cei din jur de fiecare dată când nu le convine ceva. O astfel de persoană pare să fie şi afacerista Monica Tatoiu, care a fost surprinsă marți, 10 mai, la studoiurile de la Kanal D în ipostaze nemaivăzute.

Despre Monica Tatoiu se poate spune că este o fostă femeie de afaceri din Bucureşti, care multă vreme a condus compania de cosmetice Oriflame România, mai precis din 1996 până în 2008. A devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în 1990 şi acum este una dintre invitatele permanente la diverse emisiuni de teleiziune, unde dezbate diverse subiecte împreună cu moderatorii deja cunoscuţi.

Nemulțumită de serviciile șoferului

Marți, 10 mai, în jurul orei 17.30, un cititor Click! a surprins-o pe Monica Tatoiu (59 de ani) la intrarea din incinta postului de televiziune turcesc Kanal D, semn că urma să apară ca invitată într-una dintre emisiunile difuzate de televiziunea respectivă. Ceea ce l-a surprins pe cititorul nostru a fost că femeia, care purta o pălărie modern pe cap, a coborât cu greu din maşina cu care venise până acolo şi părea amorţită, probabil din cauza drumului lung şi aglomerat pe care l-a parcurs prin Bucureşti.

Mai mult, aceasta l-a cam boscorodit pe şofer, care a avut răbdare să-i ţină portiera deschisă la maşină, spunându-i ca data viitoare să nu o mai ia pe unde a luat-o şi să urmeze un traseu care este mult mai liber. Într-un final, doamna Monica Tatoiu a ieşit din maşină, şchiopătând, semn că îi amorţiseră picioarele şi a intrat în sediul Kanal D, acolo unde avea ceva treabă şi era aşteptată. Ulterior, șoferul s-a retras aşteptând-o cuminte.  

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
prodan (2) jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg