Monica Tatoiu ajunge la cuțit: „Trebuie să fac o operație foarte grea”

image
Monica Tatoiu este prietenă cu Cristian BoureanuFoto: Facebook

Sănătatea este cea mai importantă. Cu toate că la televizor e mereu cu zâmbetul pe buze, Monica Tatoiu (60 de ani) se confruntă cu probleme serioase de sănătate. În trecut, fosta directoare Oriflame s-a luptat cu cancerul. Din fericire, a găsit o soluție pentru a scăpa de această boală cumplită. Acum, ea se pregăteștee de o operație foarte grea.

Monica Tatoiu ajunge la cuțit. A luat decizia de a se opera și le-a transmis prietenilor de pe Facebook că va suferi o intervenție chirurgicală: „Am decis că trebuie să fac o operație grea. Care necesită timp lung de recuperare. O proteză de șold. O să o fac acasă, pentru că am înțeles după ce am investigat alte oportunități afara că acasă avem doctori de geniu și după operație ceea ce contează este dragostea oamenilor care îți sunt aproape”, le-a transmis Tatoiu prietenilor virtuali.

Pentru că îi este frică, dar nu vrea nici în ruptul capului să cedeze, femeia de afaceri s-a decis să ţină un jurnal: „Îmi fac curaj și am început un jurnal. O să fie pe 11 martie dacă nu sunt lașă”. 

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
img (3) jpg
anamaria prodan si ionela prodan
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Ucraineni la periferia Liman FOTO Twitter
Adrian Negrescu 3 jpg
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda