Monica Tatoiu, bătută de tatăl ei în adolescență! «Am plecat cu bărbați care nu erau de teapa mea»

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu, despre adolescență și primul mariaj eșuat Foto: Facebook

Afacerista Monica Tatoiu, în vârstă de 62 de ani, a vorbit deschis despre eșecul primului ei mariaj, dar și despre perioada adolescentină, în care aceasta era o „rebelă” în toată regula! Depănând amintiri, vedeta a povestit la ce metode recurgea tatăl ei pentru a o pedepsi, dar și care au fost urmările acestor decizii de moment, care au băgat-o adesea în belele.

Monica Tatoiu este, în prezent, o femeie de afaceri de succes și se poate bucura și de recunoaștere în domeniul academic. Aceasta dispune de un doctorat în matematică, activând în cadrul Universității din Iași. Totuși, în perioada adolescenței, vedeta a povestit că era, mai degrabă, un „copil problemă”, care fuma și fugea de acasă, din cauza idilelor pe care le avea la vremea respectivă. Afacerista și-a amintit cum tatăl ei a făcut tot posibilul să o împiedice să aibă un astfel de comportament, recurgând chiar la metode drastice, precum violența fizică. 

„Am fugit de acasă. Am plecat cu bărbați care nu erau de teapa mea. Am băut, am fumat la 16-17 ani. Urat!(..) Întâi m-a bătut, m-a pedepsit (tatăl ei n.r). M-am căsătorit îmediat. Aveam 22 de ani. Era o diferența foarte mare de vârsta, 10 ani.. Mariajul a durat 3 luni”, a explicat Monica Tatoiu, în emisiunea „Refresh” a Oanei Turcu. 

simeon stalpnicul png
Monica Tatoiu și soțul ei, Victor, și-au reînnoit luna aceasta jurămintele de nuntă Foto: Facebook

Luna aceasta, Monica Tatoiu a aniversat 30 de ani de căsnicie alături de partenerul ei de viață, Victor Tatoiu. Cei doi și-au reînnoit jurămintele de nuntă în data de 16 iunie, organizând și o petrecere cu ocazia acestui eveniment. 

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
kate middleton
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
Vladimir Putin printre veterani FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
paris hilton caine pierdut instagram 2 jpg
Jason Momoa
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
image png
image png