Monica Tatoiu dă vina pe mama Ioanei Boureanu: „Cristi nu i-a greșit cu nimic”

image
Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irina

Prietenă bună cu Cristian Boureanu (43 de ani) și aprigă apărătoare a acestuia în scandalul care ține primele pagini ale ziarelor de o săptămână, Monica Tatoiu (60 de ani) continuă seria dezvăluirilor legate de fiica fostului deputat, Ioana (15 ani). Ea consideră că de vină pentru comportamentul minorei ar fi chiar mama acesteia, Irina Boureanu, prima soție a fostului politician.

Ioana Boureanu îl acuză pe tatăl ei că o bate și o agresează, iar mama ei, Irina, a dezvăluit recent că fostul politician a lovit-o prima oară pe Ioana pe când aceasta era foarte mică. Cu toate acestea, buna lui prietenă Monica Tatoiu continuă să arunce cu noroi în minoră.

„Vorbim nu doar despre Ioana. E vorba despre generația care trebuie să ne plătească pensiile. Mulți pensionari vor muri dacă generația aceasta nu-și plătește taxele și impozitele și alege cea mai veche meserie din lume (prostituția - n.r.). Timp de 15 ani m-am luptat cu copii mai răi ca Ioana. În experiența mea de profesor, mereu am avut și eșecuri când părinții n-au cooperat, când nu-și vedeau copilul așa cum era de fapt și când se împotriveau metodelor folosite pentru a-i face bine copilului. Am văzut asta și în relațiile fiului meu cu prietenii lui. Când i-am interzis un anumit anturaj, părinții copiilor care au avut interzis să mai intre la mine în casă au fost nemulțumiți de-a lungul timpului. Dar până la urmă s-a dovedit - acum fiul meu are 22 de ani - că am avut dreptate.

Și cu Ioana a fost la fel: Dumnezeu mi-e martor, am făcut tot ceea ce e omenește posibil să facă un formator, un pedagog. Nu un profesor de matematică, pentru că eu n-am învățat-o pe Ioana matematică, ci am încercat să o învăț să-și gestioneze viitorul la nivelul ei”, a declarat femeia de afaceri, pentru ziarulring.ro.

Monica Tatoiu consideră că generația care „ar trebui să plătească pensiile” părinților nu ar trebui „să-și piardă timpul în cluburi și în baruri și să nu-și facă temele”.

„Cristi nu a greșit cu nimic față de Ioana”

„Cristi nu a greșit cu nimic față de Ioana. A fost momentul nepotrivit. Poate dacă Ioana ajungea la 15 ani acum patru sau cinci ani, nu se întâmpla asta. Este o conjunctură care o afectează nu doar pe Ioana. În prima zi de școală, elevii de liceu merg cu sticla în mână și cu țigara în gură prin parc. Acum cinci-șase ani nu era chiar așa. Deci conjunctura, anturajul... Nu e Cristi de vină! Că eu am fost acolo și dacă Cristi nu făcea ce trebuie, făceam eu. Eu am încercat și pe mine m-a scos din minți. Era să fac atac vascular-cerebral când mi-a aruncat cu cerneală pe pereți pentru că am certat-o după ce nu și-a făcut temele. Deci vorbiți cu un om care a încercat și vorba aia, am un doctorat în educație... Am rămas fără muniție!

M-am dus să-i aduc apă din bucătărie după ce i-am ținut o teorie. Până m-am întors, tot peretele era plin de cerneală la mine în sufragerie. Și n-am certat-o. Eu nu cert, nu înjur... Am înghițit și am luat-o de la capăt. Să vă ferească Dumnezeu să vă țină teorii doamna Tatoiu, că preferați să vă strâng de gât! Și am făcut asta zi de zi până m-au lăsat nervii. Și atunci am zis: nu-i copilul meu, nu mai pot, poate există altă soluție! Singura greșeală a lui Cristi, care e sentimental și coleric, a fost că nu a decăzut-o total pe mamă din drepturile părintești și că tot timpul a zis: „Las-o să meargă și la mama!”. Și de câte ori se ducea la mama... când venea, o luam de la capăt. Era ca la meșterul Manole”, a mai spus Monica Tatoiu.

Mama Ioanei: „Cristi o bate de la doi ani”

image
Ioana Boureanu a ieșit din secția de poliție de mână cu mama ei, Irinafoto: Blitz

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii „La Măruță”, Irina Boureanu a explicat că fata ei a fost lovită de Cristian Boureanu de când era mică și că această problemă nu este deloc nouă: „O bate de când era mică, de la doi ani. În țara asta se pot face puține lucruri cu un om violent. Am mai încercat să fac în așa fel să fie bine pentru copil. Cum am știut eu și cum m-am priceput. (...)  A fost exmatriculată, dar din cauză că tatăl ei a tot fost pe la școală și a făcut niște scandaluri. A amenințat copiii, a țipat, ăsta este motivul pentru care a fost mutată de la școală, nu altul. Povestea asta e mai specială așa pentru dumneavoastră, că de abia acum s-a aflat. Dar nu este prima oară când se întâmplă, nu este prima oară când depunem plângeri, mergem la Protecția Copilului și e bătută. Doar că acum s-a aflat”.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cristian tudor popescu arșinel png
visarion alexa
prodan (2) jpg
woman 4214744 1920 jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
T 55 jpg
Dmitri Peskov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg