Monica Tatoiu face plajă goală! «Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?»

image
Monica Tatoiu a mărturisit că a făcut plajă și a înotat, fără costum de baie

Cum bronzul uniform, fără urme de slip sau sutien de plajă, este la mare căutare, plajele de nudiști sunt din ce în ce mai vizate. Multe vedete au recunoscut că preferă să stea sub razele soarelui topless, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că și ea se încadrează în această categorie. Puțin mai curajoasă însă, afacerista a mărturisit că preferă să renunțe și la slip atunci când are ocazia și împrejurimile îi permit, explicând că nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl are atunci când înoată în apă fără costum de baie.

Invitată în cadrul emisiunii „Răi da' buni”, Monica Tatoiu a vorbit despre modul în care preferă să-și petreacă vacanțele la plajă alături de soțul ei, dezvăluind că au existat și momente în care cei doi au renunțat la costumele de baie și s-au bronzat în voie, fără să se mai acopere. De asemenea, femeii de afaceri îi face mare plăcere să înoate fără costum de baie. Vedeta a povestit despre vacanţa ei de o lună în Italia, pe care și-a petrecut-o alături de soțul ei, oferind noi detalii cu privire la frumosul concediu de care cei doi au avut parte. Se pare că aceștia nu au rămas însă doar acolo, ci s-au plimbat mai peste tot, cu barca personală. 

image
Monica Tatoiu a mărturisit că a făcut plajă și a înotat, fără costum de baie Foto: Facebook

„Am o barcă care are vreo 30 de metri. Cu ea traversez în Grecia dacă e vreme bună. Am şi permis de barcă. (..) Toate iahturile greceşti sunt pline de proaste, ce piţipoance! Sunt zeci de golfuri. Eram doar eu cu Victor, când am făcut plajă.. (goi n.r). Apoi ne duceam unde erau turiştii. Da, Tatoiu nu mă lasă. Pe mine nu mă deranja, nu mă cunoaşte nimeni. Eram doar eu cu pescăruşii, n-au de unde poze. Ştii ce mişto e să faci baie fără costum?!”, a povestit Monica Tatoiu în cadrul emisiunii de la Antena Stars. 

Cum și-a petrecut Monica Tatoiu a doua lună de miere

Monica Tatoiu și soțul ei și-au reînnoit de curând jurămintele după 30 de ani de căsnicie, motiv pentru care au plecat într-o vacanță. Ceremonia în care ea și soțul ei și-au jurat din nou iubire veșnică a fost una restrânsă, iar cei doi au petrecut în Franța luna de miere și s-au îmbătat aproape în fiecare seară. „Am făcut 1900 de km cu două rezervoare de benzină. Cred că m-am îmbătat în fiecare zi, în Franța, mai ales, trebuie să bei. Am vizitat toate catedralele în Bretania. Am întâlnit multe restaurante numite chez Victor, ca pe el, nu știu ce face Tatoiu cu banii lui", spunea Monica Tatoiu în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
prodan (2) jpg
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
dmitri peskov vladimir putin jpeg
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg